Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok! Miben, mitől jobb egy lánnyal?
egy lányban sokkal több szépség van mint egy pasiban :-).
19/L
Sajnos néha igaz. Bár én pasiként nem szopnék pasit, de gyönyörű lehet, amikor két lány önfeledten nyalakodik.
Régen én is a primitív bunkó voltam, hogy "na, majd megmutatjuk, hogy mi jobban...",
manapság már komolyodtam, és azt mondom, élvezzék, mert valóban jobban tudják...
És ma már megtiszteltetésnek venném, ha látnék két önfeledten játszadozó lányt, és iszonyúan kívánnám én is őket, de nem lehetne, csak felizgulva szívni magamba látványukat, mellettük szinte beleremegni a kívánatba, kívánni, de meg nem kapni őket, csak látni az élvezetes játékukat...
"Valószínűleg férfiként is meleg lennék."
Kedves kérdező (vagy aki üzenetet írt nekem), nem tudom, ezek után miért kérdezed meg, lány vagyok-e? Máskor olvass picit figyelmesebben!
Ha most nem vagyok férfi, akkor- márcsak kizárásos alapon is!- nő vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!