Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha azzal koptatom le a pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azzal koptatom le a pasikat, hogy leszbikus vagyok (amúgy nem vagyok), az sértő a leszbikusok számára?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem, csak hazugság.
2016. ápr. 18. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha azt hiszed, hogy ettől le fognak kopni, naiv vagy :)

Én az igazat mondom, mikor ezt közlöm velük, de az eredmény az, hogy még jobban hajtanak rám, hátha összejön valami hármas.

2016. ápr. 18. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
igen. ugyanis ha esetleg mégis bepasizol, azzal csak azt a tévhitet erősíted, hogy ez csak amolyan divat és valójában mind egy jó nagy f***ra vágynak...
2016. ápr. 18. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

már nem azért hogy sértő legyen számodra, de mivel én nagy csajozógép előéletet hagytam hátra, így pl. én akivel nem jutok dűlőre elég hamar, azt ott is hagyom.

mindenki pótolható testileg, szexre meg nem kell más. pesten elmész bármelyik forgalmas utcában már ott mindenhol van legalább egy, ha nem több, aki pótolna bárkit.

tapasztalataim egyébként is azt mutatták hogyha valaki nem adta be a derekát sokkal gyorsabb egy másikat keresni és lefektetni mint ezt megfűzni. főleg ha szexelni akarok, akkor nem várok holnapig (meg egyébként sem) a dugással.

2016. ápr. 18. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, de a pasik számára az... finoman is lehet hazudozás nélkül plusz fentebb említették, hogy ezzel sok esetben az ellenkezőjét éred el
2016. ápr. 18. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:

3as tokeletesen mondja!

kajak ekkora bena ne lehyel mar hogy nem tudsz egyszeruen nemet mondani es csak ugy tudod oket elkuldeni ha azt mondod leszbikus vagy....

2016. ápr. 19. 08:01
 7/10 Bénabakter ***** válasza:
0%
Nem mindegy Neked?
2016. ápr. 20. 08:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg magad számára, mert hazudsz
2016. ápr. 21. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
18%

Haha!

Tudom, nem válasz, csak egy vicces kapcsolódó sztori, akit érdekel:

Egyik legkedvesebb ismerősöm, aki mindig mondogatta, hogy mennyire leszbikus, aztán kapásból közben összeszedett egy pasast, aztán amikor azzal megszakadt a kapcsolat, akkor egy másikat, aztán amikor annak vége lett, akkor jött egy harmadik futó kalandja.

A történet rémesen egyszerű, (amúgy a lány most babát vár:) és bevallotta, hogy már rég túl van a 15. pasiján) a nő szeretne minden lehetőséget kizárni, hogy a férfi döntsön, és 100 százalékig maga szeretné eldönteni, hogy akar-e valamit. A szexben is hasonlóan nem fogja érdekelni, hogy mit akar a másik, csak az, hogy ő mit szeretne.

Visszatérve ehhez a kérdéshez:nyugodtan mondd, hogy leszbikus vagy.

Az okos pasas azonnal lép a melletted álló dekoratívabb lány irányába, nem vesztegeti az idejét.

Te meg majd a saját fejed után haladva vagy találsz, vagy nem.

Nincs ehhez még csak köze sem bárki más leszbi lánynak.

Nem sértő ez senkivel szemben sem. Egyébként is, a lányok jelentős része használ ilyen trükköt.

Persze szerintem...

2016. ápr. 21. 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:
A hazugság nem trükk, hanem hazugság :)
2016. ápr. 22. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!