Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tegnap leszbikus élményben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap leszbikus élményben volt részem, dohányoztam is, most félek, illetve össze vagyok zavarodva, mit tegyek? 23L

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon szomorú voltam, mert egyszerűen összeomlottam. Eleve tudnotok kell rólam, hogy nagyon zárkózott személy vagyok, aki a rajznak, könyveknek él, szinte csak ezzel foglalkozom, illetve életem szoros része a sport és egészséges életmód, táplálkozás. (Kényszeres módon) Szinte soha nem megyek otthonról sehova. Pszichológusom is van, illetve volt korábban is, rengeteget szoktunk beszélgetni.

Tegnap viszont azt éreztem, válságban vagyok és nem tudok elég jól rajzolni se. (Hiába igyekszem minnél jobb lenni) Elkeseritett, hogy bezárkóztam a világ elől és nem megyek szinte sohase semmikor.

Megbeszéltem egyik barátnőmmel (aki biszexuális) hogy beszélgetünk sokat, illetve nála fogok aludni. Azt mondta rendben, jöjjek nyugodtan, megbeszéljük a dolgokat. Átmentem hozzá, nagyon sokat sírtam és remegtem a bánattól, végül azon kaptam magam hirtelen, hogy gyengéden megérintette arcomat, szemembe nézett, majd megcsókolt.

Megkérdeztem, miért tette ezt, azt felelte azért, mert csodálatos és tehetséges nő vagyok, aki megérdemelné hogy boldog legyen és mindenképpen azt érezte, ezt most meg kell tennie. Ezután még sokat csókolóztunk, végül pedig eljutottunk az ágyig is. Minden megtörtént, ami megtörténhet, s akkor, ott, nagyon kellemes érzés volt.

Ami mégjobban megdöbbentett, hogy megkérdezte, dohányozhat-e, mert tudja jól, az egészség védelme az életem része. Azt feleltem, igen, nyugodtan, tegye meg ha szeretné. Sokat dohányzott, de akkor, a füst, a félelem helyett, még jól is esett a lelkemnek. Mi több, végül én magam kértem, hagy próbáljam ki a dolgot, s bár az első 2 szálnál még sokat köhögtem, a harmadiknál már nagyjából rendben voltak a dolgok (Sohase dohányoztam korábban és teljes mértékben kerülöm a dolgot)

Végül azon kaptam magam, hogy dohányzunk, a szoba teljesen megtelt a füstöléstől, illetve leszbikus szexben van részem. Olyan volt, mintha nem lenne holnap, csak az volt akkor a fontos. Az egész doboz cigarettát elhasználtuk, s alig aludtunk az éjjel valamit.

Ma reggel úgy éreztem, ez nagyon kellemes volt, most viszont nagyon félek és össze vagyok zavarodva. Hibáztam? Nem lett volna megtenni ezt? Mi lett volna a helyes? A dohányzás ezentúl az életem része lesz? Rettegek, félek...

2016. ápr. 22. 11:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ez 2 külön dolog, a leszbikus szex jöhet ide, a dohányzás meg az egészség kategóriába.

És nem, a hiedelemmel meg az idióta nevelési módszerek rémtörténeteivel ellentétben senkiből nem lesz láncdohányos fél doboz cigaretta elszívása után!

Korábban minden buliban elszívtam 8-10 szálat, mégse lett dohányos! De ezt egy kényszeres nem fogja megérteni... ha komoly gondjaid vannak pszichiáterre van szükséged, és hatékony gyógyszeres kezelésre, pár dumcsizás a pszichomókussal nem jelent megoldást a kényszereseknek (ezt minden rendes pszichológus tudja)

A leszbikus szex, meg ha jó volt, akkor nincs mit bánni rajta! Ha leszbikus vagy, vagy biszex, és megéled a vágyaidat, akkor ez a helyes út, mi más?

Még lehet h ez segít valamennyire kijönni a kényszereidből. Mellesleg néha egy kis bagó, pia, egyebek nem ártanak, inkább használnak. Kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer. Akarommondani méreg.

De azért inkább előbb kezeltesd magad, mert így még rászoksz valami drogra.

2016. ápr. 22. 12:27
 12/34 Wadmalac ***** válasza:
59%

8-asnak lesz igaza.

De ettől függetlenül nem kell összeomolni a dolgon.

Magad alatt voltál, most csináltál valamit, ami szöges ellentétben van az eddigi életeddel, ezzel kicsit felrúgtad mindazt, ami nyomasztott, kis szabadság.

Nincs ezzel semmi baj. Egy baj lehet csak belőle, ha bemagyarázod magadnak, hogy most valami züllött, rossz dolgot tettél és még ezt a kellemes kiugrásodat is tönkre teszed vele utólag, még egy lapáttal ráraksz a gátlásaidra.

Rengeteg nő biszex, sokan közülük nem is tudnak róla, illetve csak alkalmilag, lelkiállapottól, partnertől függően jön ki rajtuk. Ez egyáltalán nem bűn, és hidd el, a férfiak többségének is tetszik, ha egy lány bi.

Ha meg úgy leszel vele, hogy többet nem kívánod nővel, akkor ez egy sima egyszeri érdekes és kellemes élmény volt (itt csak azzal lehet baj, ha ez a barátnőd innentől nem hagy békén a dologgal).

De nekem, mint dohányosnak elhiheted, jobban jársz, ha az egészből a cigit nem ismétled meg. Sosem veszed észre, hol a határ a "csak alkalmilag egy szál" és a függőség közt. Csak akkor döbbensz rá, amikor már kínszenvedés a leszokás.

Férfiként meg csak annyit mondhatok, ha legközelebb jön újra a lendület, ne hagyjatok ki. :D

2016. ápr. 22. 12:33
 13/34 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem minden nőnek ki kell próbálnia másik nővel egyszer, nem természetes dolog, sőt ... ellenzem ,de kipróbáltam és jó tud lenni.. 22 L
2016. ápr. 22. 13:08
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó volt akkor nincs ezzel baj hisz élvezted az mindenképp jó dolog mert néha cigizel mert szexeléskor jól esik attól rászokni nem fogsz de azért mértékkel és sportolj amikor van rá időd a futást javaslom.Am milyen márkát szívtál privátban elküldenéd?
2016. ápr. 22. 13:27
 15/34 A kérdező kommentje:

Beszéltem Anyukámmal a dologról, mindent elmondtam neki. Azt mondta, egyrészt nagyon boldog, hogy végre elmentem itthonról valahova, másrészt borzalmasan szomorú és csalódott, amiért dohányoztam.

Azt mondta, egyáltalán nem probléma, ha esetleg a lányokat szeretem, mert neki az a legfontosabb, hogy boldog legyek valaki mellett. Sőt, azt mondta, ha egy kedves lány lesz az, aki kimozdít engem itthonról és végre kiszabadít a bezárt világomból, akkor ő lenne a legboldogabb. Nyugodtan lehet barátnőm, nyugodtan randizhatok lányokkal, neki ez nem probléma, csak mozduljak ki végre itthonról és Kezdjek El Élni.

A dohányzás kapcsán, borzalmasan szomorú volt, sírt, sőt, egyenesen zokogott. Nem értette, miért tettem ezt, mélyen csalódott bennem, ő nem erre nevelt. Könyörgött, hogy gondoljam át a dolgot és ne tegyem meg többé. Azt mondtam neki, hogy igaza van, butaság volt, egyszeri élményként kell fölfogni, valaminek, amit egyszer megtapasztaltam, de semmi több. Egyértelmű, hogy kerülni fogom a dolgot, ahogy eddig tettem, s nem szeretnék többé dohányozni, mert egészségtelen, fölösleges, valamint tönkretenném vele Anyukámat, amit biztos nem tennék meg. Gyakorlatilag teljes mértékben ellent mond a dohányzás mindennek, ahogy eddig éltem, csalódtam önmagamban és nem értem, miért tettem meg.

Azt mondta, a lány, akivel szexeltem, csak kihasznált engem, s hogy szégyelheti magát, nagyon haragszik rá. Javasolta, ne is beszéljek vele többé komolyabban, mert csak át fog verni engem. Kérte, találjak olyan lányt, aki hasznos dolgokra tanít és védelmez, szeret engem.

2016. ápr. 22. 13:28
 16/34 anonim ***** válasza:
83%

Pár szál cigi kipróbálása miatt így kiakadni? LOL :D

Itt túltoltad a sztorit, már nem hihető nekem se. :D

2016. ápr. 22. 14:03
 17/34 A kérdező kommentje:

14:03

Nem tehetek arról, hogy Anya ennyire érzékeny. Apa itthagyott minket 2 éve egy másik nő miatt, ami nagyon megviselte őt, illetve engem is. Másik dolog, hogy az ő nagypapája tüdőrákban halt meg (erősen dohányos volt), akit nagyon szeretett és nehezen tudott elengedni.

2016. ápr. 22. 14:12
 18/34 anonim ***** válasza:

13-as a tanácsod butaság,,már miért kellene minden nőnek kipróbálnia?

Én besárgulnék ha egy nő hozzám érne úgy ,hogy szexet akar.

Tudom manapság nem divat Heterónak lenni,de azért vagyunk még páran.

Kérdező..8-as választ adtam ,de ez a sztori amit hozzá csatoltál nekem már Andersen gyanús.

2016. ápr. 22. 14:15
 19/34 Wadmalac ***** válasza:
44%
Ez vagy átment unreal tournamentbe, vagy nem csak neked kellene pszichiátert látogatni. sőt, talán neked nem kéne, ha kedves szüléd megtette volna.
2016. ápr. 22. 14:25
 20/34 A kérdező kommentje:
Mi abban a "lehetetlen", hogy Anya gyűlöli a cigarettát? Nem tartom humoros dolognak, ha valakit elveszítünk emiatt. Ő tudja, átélte. Szépen itt hagyott bennünket a "család", aki szeretett engem és Anyát, vagy elhunyt, vagy eltünt az életünkből. Nem olyan vidám dolog ám ez. Nagyjából én maradtam neki egyedül, s nem hinném, hogy jól esne neki, ha tönkretenném magam, vagy miattam szívhatná a levegőben a dohány szagát.
2016. ápr. 22. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!