Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez leszbikusság vagy hova tegyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez leszbikusság vagy hova tegyem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm egyszerűen imádom meg minden de én a pasikhoz vonzódok teljes mértékben.. Megszokott volt nálunk a rengeteg puszi meg ölelés stb... De mult pénteken volt egy buli négyen voltunk és ott én ittam többet engedtem magam ő rámjött egymás mellett feküdtünk pléden a földön kettesbe és egyfolytában ölelt puszilgatta a nyakam stb... Elég furcsa pozíciókban.... És én nemtudom magamban ezt hova tenni mert ő nem ivott annyit de én se sokat tudatomnál voltam de akkoris mi lehet most ez? Én józanul nem csinálnék annyit mint akkor.. Igen énis hibás vagyok mert rámentem meg énis puszillgattam és mielőtt mondanátok nem kis gyerekes volt :D

16/L barátnőm is 16/L

2016. ápr. 18. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Van aki ilyenkor le is kapja a barátnőjét, és amúgy heterónak mondja magát utána is..
2016. ápr. 18. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Hat amugy szemet vagy mert felizgultam erre a kis tortenetre 😃 Amugy nem leszel attol leszbikus hogy egyszer bele keveredsz ilyesmibe. De amugy se tudom minek ezek a stigmak. Jol erezted magad kesz mint no :)
2016. ápr. 18. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Énis ennyinek érzem ő nemtudommit gondol :D
2016. ápr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!