Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy vegyem rá? 18/L/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá? 18/L/L

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek nagyon nagy, szép, kerek, hibátlan természetes mellei vannak. Még Sosem láttam meztelenül, csak ruhán keresztül sajnos. Ő hetero, viszont nem tudja, hogy én Leszbikus vagyok. Meg szeretném fogni a melleit csupaszon, mert nagyon kívánom. Hogy vegyem rá úgy, hogy ne tudja meg, hogy Leszbikus vagyok? Még soha nem fogtam meg más lánynak a mellét, és még Sosem láttam az övétől szebbet.
2015. nov. 12. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy megengedi-e, ennyi.

Legjobb az őszinteség. Ha nemet mond, akkor így jártál, ha meg igent, akkor meg örülhetsz.

Ha valamivel elkezdene trükközni velem egy csaj, csak hogy közelebb kerüljön, nekem nagyon rosszul esne. Szerintem te sem örülsz neki, amikor be akarnak csapni.

2015. nov. 14. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy hetero sosem fogja engedni,hogy azonos nemi tapizza,hacsak nem bi.

Vagy ha gondolod menj el a repterre dolgozni ott vamtisztkent kielheted magad! :)))

2015. nov. 16. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont a hetero lányok engedik meg egymásnak, mert tudják, hogy nem szexuális céllal történik, hanem csak infó szerzés.
2015. nov. 20. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Hetero egymasnak ,de nem hetero-homo parosiasban mert hamar lekerul a fatyol,ugyanis egy hetero tekinteteben nem latod azt amit egy melegeben igen!
2015. nov. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!