Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnővel hogyan vegyem fel a kapcsolatot? (én30f, ő 23l)
Par honapig jartunk, de sajnos a tavolsag miatt mindig problemaink voltak, pedig en mindent megtettem, de ez neki nem volt eleg.. Nagyon jol megvoltunk, de nem akartam huzni a fejet, inkabb szakitottam vele tavaly decemberben. Aztan kb. fel eve chateltunk, mondtam neki, hogy talalkozhatnank, de persze a vizsgaimon is mulik, hogy ra fogok-e erni. Nem ertem ra, erre se szo se beszed letorolt az ismerosei kozul, azota nem beszeltunk, nem kerestuk egymast. Ebben a felevben lazabb az orarendem, nagyon sokszor raernék, szeretnem vele valahogy ujrakezdeni, februartol meg mar abban a varosban dolgoznek, ahol o lakik...
Biztos megsertodott, azt hiszi, h csak szorakoztam vele, lehet, h mar uj baratja van... semmit sem tudok rola. Hogy vegyem fel vele a kapcsolatot, hogy igent mondjon egy randira?
Most komolyan ez a kérdés? :) Másoddiploma, kicsit későn jöttem rá, hogy orvos akarok lenni, most vagyok végzős.
Másodiknak: Mert... nem tudnék mit mondani neki. Meg ha van barátja, elég hülyén jönne ki, ha épp én hívom. E-mailben van ideje gondolkozni. Vagy csak simán jelöljem be facebookon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!