Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van a világon olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a világon olyan férfi aki mindenféle kapcsolatot megszakított az exbarátnővel?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, hogy csak olyan pasikba botlok akiknél kiderül, hogy azaz ex mégsincs lezárva teljesen. Vagy mert egy-egy alkalomra még jó lesz vagy mert segít a munkában feljebb lépni és jópofizni meg "nyalni"kell nekik. A nők meg persze azt hiszik van még esélyük, vagy mert itt maradt még ez a holmija(2év után!!)Stb...stb...stb...

Akkor persze nem lenne semmi gond, ha mindketten értelmes felnőttek módjára szakítanak és érzelmek nélküli kapcsolat marad közöttük(ami manapság szinte lehetetlen).

De most komolyan! Létezik a világon olyan megbízható férfi aki nem enyeleg az exével???

Köszi előre is! Légy szíves férfiak írjatok kort, kíváncsi vagyok! :)

2013. jún. 14. 10:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Persze hogy van ilyen, én jóba vagyok velük lány létemre, de nem nyalom a seggüket ahogy ők sem az enyémet
2013. jún. 14. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen exem. Kvázi majdnem az összes, egy kivételével, akivel kölcsönösen nincs lezárva, és még kavarunk. De ő nem is keres épp kapcsolatot.

Bocs, lány vagyok, csak írtam, mert nyilván ha az exeim nem beszélnek velem egyáltalán, akkor a kérdés szempontjából ők olyan férfiak...

22L

2013. jún. 14. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 évig voltam együtt a volt bnőmmel, szakítottunk, elköltözött majdnem 1 éve nem is beszéltünk és nem is fogunk... :D
2013. jún. 14. 10:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Az lenne a normális,amire Te vágysz.Amúgy van is ilyen,csak mindig rossz pasiba botlottál eddig.
2013. jún. 14. 10:58
 5/17 acelsziv ***** válasza:
100%
Én -és a feleségem is - lezártunk minden korábbi dolgot, mielőtt összejöttünk. :D Nem is hiányzik senki.
2013. jún. 14. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hála a Jóistennek nekem elsőre sikerült olyan pasit kifogni, aki az exeivel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. Pedig a legutóbbi csajjal is évekig együtt voltak, de mióta vége lett, a pasim kitörölte őt az életéből, hogy minél hamarabb túl tudjon lépni rajta. Most meg, hogy együtt vagyunk, végképp nem tudja őt érdekelni az exe. De ha nem így lenne, szerintem nagyon rosszul viselném.. Nehéz lehet neked :/

19/L

2013. jún. 14. 11:07
 7/17 ASOT ***** válasza:

Igen van, nem is egy.

Akik csúnyán válnak el azok megpróbálnak minden kapcsolatot megszakítani.

akik viszont normál felnőtt módjára szakítanak azok lehet h megmaradnak barátilag sőt lehet h néhanapján dugnak is, azok akkor tudják leginkább végleg lezárni ha találnak mást!

2013. jún. 14. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Sokan nem tartják a kapcsolatot az ex-ekkel.
2013. jún. 14. 11:12
 9/17 A kérdező kommentje:

ASOT!

De melyik nő tűri el azt, hogy az ex-el még tegnap együtt volt, ma meg már velem van és a pasi így ennyivel le is zárta. A csaj meg egyfolytában zaklatja és nem tud lekopni!Nem veszi észre magát, hogyha nem válaszol neki vagy megmondja hogy részéről vége az azért van mert már nem kíváncsi a társaságára...??

Ezért jobb inkább végleg lezárni..

2013. jún. 14. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan van, az én exem sajnos nem ilyen. Megcsalt, és még én vagyok a hibás, meg a rossz. 1 éve nem is beszélek vele. Ebben az a poén, hogy majdnem minden este "véletlenül" arra sétál, amerre én vagyok. Azóta már van barátnője is, de még mindig nem tud leszakadni rólam. Ezt egy közös ismerősünktől tudom, mert neki elmondta, hogy ha én beszélnék vele, akkor megint belém tudna szeretni. Érdekes, mert felém meg teljesen mást mutat. Ja és még csak köszönni sem tud, ha meglát. Szóval nagyon szerencsés az, akinek a párja már nem kötődik az exéhez.

20/L

2013. jún. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!