Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van a világon olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a világon olyan férfi aki mindenféle kapcsolatot megszakított az exbarátnővel?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, hogy csak olyan pasikba botlok akiknél kiderül, hogy azaz ex mégsincs lezárva teljesen. Vagy mert egy-egy alkalomra még jó lesz vagy mert segít a munkában feljebb lépni és jópofizni meg "nyalni"kell nekik. A nők meg persze azt hiszik van még esélyük, vagy mert itt maradt még ez a holmija(2év után!!)Stb...stb...stb...

Akkor persze nem lenne semmi gond, ha mindketten értelmes felnőttek módjára szakítanak és érzelmek nélküli kapcsolat marad közöttük(ami manapság szinte lehetetlen).

De most komolyan! Létezik a világon olyan megbízható férfi aki nem enyeleg az exével???

Köszi előre is! Légy szíves férfiak írjatok kort, kíváncsi vagyok! :)

2013. jún. 14. 10:42
1 2
 11/17 ASOT ***** válasza:
100%

Igen ez elég nehéz dolog. főleg az új barátnőnek. A réginek az exnek meg sajnos van hogy igen nehéz a felfogása hogy az ex pasija már másé. Dehát ez ellen nem lehet mit tenni, vannak ilyenek akik eddig tartják még a kapcsolatot.

De nem is lenne ez gond, abban az esetben ha ezaz ex barátnő normális lenne és venné a lapot hogy most már nem ő az első és ezt tiszteletben tartaná.----> na ez a ritka eset :)

De sokszor nem tartja és féltékeny lesz.

Ha az ember a pasi de fordított esetben is igaz ez , ugyanúgy előfordul, szóval ha ő új kapcsolatot szeretne találni egy új másik normális lányt akivel teljes kapcsolatot kezdene akkor valóban le kéne zárni mert addig:

1 részről a pasi fejében is ott motoszkál az ex, hogy ha "na nem jön össze akkro még lesz akivel összejárjak"

- másrészről meg az ex-csajban is elülteti azt a hitet, hogy bizony ő még nem közömbös és bármikor szóba jöhet,

Amennyiben nem akar normális kapcsolatot keresni és a csaj sem az a fajta aki képes elfogadni ha a pasi talál valakit akkor visszahúzódik akkro le kell zárni teljesen.

De az sem garancia ha az ex barátnő eleinte normálisan veszi a lapot és megbeszélik és azt mondja persze akkor visszavonul aztán mikor lesz új csaj akkor rátör a hiszti.

De ezt még lehetne fokozni :)

Hogy az új barátnő adna e pár napot arra, hogy a pasi Véglegesen lezárja az exével.

2013. jún. 14. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Van.

27/f

2013. jún. 14. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Pedig nem lett csúnya vége vagy ilyesmi, csak nekem így könnyebb.

20F

2013. jún. 14. 12:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Örülök azért, hogy vannak még ilyen és normális gondolkodású férfiak!:)
2013. jún. 14. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne. Nálam az volt a helyzet, hogy ő szakított velem, de megbánta, és kb. 1 hónapig írogatott nekem... Eleinte csak könyörgött, hogy mennyire sajnálja az egészet és nem akar elveszíteni, de olyan hülyeség miatt dobott ki, hogy eszembe sem jutott újrakezdeni vele. Aztán a könyörgésből az lett, hogy mi az, hogy nem írok neki vissza, nem is voltam belé szerelmes, csak ő gondolta komolyan a dolgot stb. A végén még ő volt az, aki letiltott engem facebookról... De legalább azóta sem hallottam felőle :D
2013. jún. 18. 09:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Hahaha!:D:D:D Ez jó!:D

Nagyon jól reagáltad le!;)

2013. jún. 18. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
A legjobb, amit tehettem :D
2013. jún. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!