Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok egy ilyen lányt, mint én, ha? (többi)
Amikor senki se lát, egyedül vagyok, nem érdekel, hogy hogyan viselkedem. Férfiasan, széttett lábakkal fetrengek a gép előtt, sörözök, böfögök, szeretem a focit (komoly!), nem tudok főzni, rumlis vagyok.
Ha munkahelyen vagyok vagy akárhol normálisan, kimondottan nőiesen viselkedem, úgy is öltözködöm, de amint hazaérek átvedlek olyan punnyadt pasissá.
Még sosem éltem együtt senki párkapcsolatommal, nem láttak még így, ne tudom, mennyire vagyok gáz.
(22/N)
Nem gáz, ha ilyen lazán vagy kapható szexre is a mindennapokban, mint egy pasi:) De azért nem kell túlzásba vinni az igénytelenséget.
(Mármitn a pároddal akivel együtt élsz természetesen)
Hogy ha nem nézel ki rosszul akkor elfogadnálak
de a böfögés és a sörözés az már elég gusztustalan,főleg egy nőnél szóval ne számíts sok jóra
Szerintem ezzel nincs semmi gond
A fő lényeg, hogy elfogadják egymást a párok, és kiegészítsék a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!