Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok ezekről? Elfogadnátok így a lányt?
randizgatsz egy lánnyal, összejöttök, úgy gondolod jó a melle, de amikor arra kerül a sor, kiderül, h semmi melle nincs. úgy értem, h 75/A-s melltartó kellene, de még ezt sem tölti ki. h éreznétek magatokat? h átvágtak? csalódottak vagytok vagy neked így is kell a lány?
valamint... egészségügyi okokból (nem szeretném leírni, h mi) nem szőrtelenítem a combomat. igaz szőke, de nem éppen pihés, hosszabb! ez zavarna titeket?
ezek után úgy gondolom, nem vagyok kívánatos, de a külsőmmel ezeken kívül megvagyok elégedve! csak én ezt a 2-t nagy problémának tekintem :(
persze h nem fújj.
nem is írtad le mi az oka h nem szőrtelenítessz, így már magában értelmetlen az egész v pedig kamu kérdés
Nem hiszem h minden a nagy mellről szólna..
Ha a többi dolog ki eggyenlíti egymást akkor nem zavarna;)
1. válaszoló: igen... :/ de szörnyű azt látnom, h a 12 éveseknek is nagyobb, mint az enyém! én 16 vagyok. most már igazán megnőlhetne :/
2. válaszoló: hát ha annyira akarod... anyajegyeim vannak... borotvával megsérülne, krém savas állaga miatt marna, gyantáztatás meg eleve nem ajánlott ilyen bőrre! és ha baj lenne ezektől, mehetek bőrgyógyászhoz leszedetni, akkor ott marad a heg, ha nem, akkor elvisz a bőrrák...... :/
nahát
nekem is nagyon kicsi a mellem
és elég szőrös vagyok amin a barátommal nap mint nap jót röhögünk
mellette van egy jó pár stikkem és így is elfogad
na szeret elfogad
csak ezt ne felejtsd el :)
3.: bár így gondolná mindenki... :) :(
4.: ez jó, h így elvagytok vele :) persze más területeken szőrtelenítek, de itt egyáltalán nem...
A combodon a szőke pihék semmiképp sem gázak.:) Olyan sok lánynak van.
Az, hogy kitömöd a melltartódat, az már komolyabb. Egy picit talán... ha nagyon zavar, hogy kicsik. De ha nagyon ki van tömve, és nagoyn feltűnő a különbség, akkor az már nem tuti. Akkor lehethogy átbaszva érezném magam, ha két hatalmas dinnyéből két dió lenne.:S Ha nem tömnéd ki, az nem lenne gáz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!