Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok egy olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy olyan fiatal lányt akinek nagyon lóg a melle?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
aha
2012. jún. 18. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2012. jún. 18. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ijj nemhiszem:( gondolom magadról írsz, de sajnos a külső nagyon sokat számít. Mindenki osztja, hogy nem fontos, de ha szerveznél egy vakrandit neki és meglátná a csajt futna el a tsába. Persze most nem a lógómellűekről beszélek, hanem kövérek, csúnyák, meg úgy egyáltalán. Persze biztos van aki elfogad így is, de azért egy átlagos kinézet legyen meg.
2012. jún. 18. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is lóg, eddig egy srácnak sem volt kifogása (legalábbis nem hallottam), de engem átkozottul feszélyez,nem csak a szexben, de egy melltartóvásárlásban is, ezért meg is műttetem.
2012. jún. 18. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Elfogadnánk? ajándékba? :D

Még barátnőnek is egyébként... kapna rá puszit, hogy ne lógassa. meg az orrát se :P

2012. jún. 18. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ezen múlik egy kapcsolat ...
2012. jún. 18. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb képigényes kérdés közül ezt a legnehezebb megválaszolni kép nélkül. :) Priviben is jó lesz.

Komolyan érdekelne hogy egy fiatal lánynak mi okozhat gondot.

26F

2012. jún. 18. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy annyira lóg, vmennyire mindenkinek lóg a gravitáció miatt xd

f18

2012. jún. 18. 23:21
 9/9 anonim válasza:
Most már vannak olyan melltartók amik feltolják a mellet. Ha meg zavar a szexben... Hát igazából már nem számít ha már addig eljutsz vele. Egyébként nem hiszem, hogyemiatt kéne aggódnod. ;)
2014. jún. 18. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!