Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki egész fiatal kora óta van a párjával? Ill. tizenéves kora óta. Milyen a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
látom nem sokan vannak ilyenek!
2012. jún. 15. 16:39
 2/2 anonim válasza:
Igen , jó a meglátásod. Nem igazán vannak. Én csak az én nevemben tudok írni. 15 évesen lettem a páromba szerelmes és a barátom lett 21 éves voltam amikor összeházasodtunk Sajnos a 12. házassági évfordulót nem értük meg. Azt gondolom ha most 34 éves fejjel találkoztam volna vele nyugodtan le tudtunk volna élni egy életet. De sajnos ez nem így történt.
2012. jún. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!