Mit van úgy oda minden tizenéves gyerek a keleti/déli/nyugati pályaudvarért?
nagyon sokan látom/hallom hogy oda járnak vagy beszélik,hogy mennek oda..és rendszeresen...mit lehet ott csinálni?
a keletiről meg azt hallottam hogy sok a drogos..
szerintetek miért járnak ennyien oda?:S
Mivel a közelükben van bevásárlóközpont.
A keletiben hogy sok a drogos annak van igazságalapja.Ahányszor ott járok , minden alkalommal drogot akarnak nekem eladni.Ehhez hozzájön a külsőmön a karikás szem és a túl fehér bőr.De nem tehetek róla hogy így nézek ki , mindig ilyen voltam.
30N vagyok. Jegyvizsgalo vagyok,nyugati a telepallomasom. Onnan indulok,meg ahol lakok kispesten innen minden vonat oda megy.
Keleti mellett laknak a nagyszüleim a kerepesi úton. Oda azért jártam sokat.déli meg középsúlyba onnan ment az egyik busz,így ott találkoztunk suli elott.(139e és 53) meg ott váltunk suli után szét.volt aki metróval ment,volt aki busszal,volt h vonattal változó
Amikor tiniként belvárosban laktam,sokszor ott találkoztunk a nyugatinál.blahánál laktunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!