Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy itt sirnak a fiatal lányok, hogy sose volt senkijük, közben olyan szinten irreális elvárásai vannak magához képest hogy az már nekem fáj. (esetekben még beképzeltek is)?
nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy nem adunk esélyt másoknak, hogy megismerjük !
a nők nem adnak esélyt, mert "jajj ez tuti bunkó, vagy se-ggfej, vagy csak dugni akar"
fordítva a pasik nem próbálkoznak, mert "nah ennek is csak az audis pénzes csávók kellenek, vagy uhh mit kezdjek egy műpics@val aki olyan mintha a hogyan készült című műsorban egy futószalagról került volna le..."
Amúgy egy jóképű srác sem mindig csak dugni akar, és egy szexi csajszi (aki nem egy műnő) az sem tuti, hogy csak a pénre hajt.
Szóval sok esetben esélyt sem kapunk....és persze még mindig 90%-ban a pasik kezdeményezzenek.
Szerintem ez azért van, mert Diseney meséken nőttünk fel, a filmekben is udvarias, tökéletes pasikat látunk, bár szerintem egy normális lánynak csak annyi az elvárása, hogy meglegyen a "kémia" vagy a "plusz".
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!