Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok egy ilyen lányt, mint én, ha? (többi)
Amikor senki se lát, egyedül vagyok, nem érdekel, hogy hogyan viselkedem. Férfiasan, széttett lábakkal fetrengek a gép előtt, sörözök, böfögök, szeretem a focit (komoly!), nem tudok főzni, rumlis vagyok.
Ha munkahelyen vagyok vagy akárhol normálisan, kimondottan nőiesen viselkedem, úgy is öltözködöm, de amint hazaérek átvedlek olyan punnyadt pasissá.
Még sosem éltem együtt senki párkapcsolatommal, nem láttak még így, ne tudom, mennyire vagyok gáz.
(22/N)
én férfi vagyok, nem köt le a foci, ritkán sörözöm, inkább egy kis bor, és nagyszerűen főzök (legalábbis az eddigi kapcsolataim szerint) kiegészítenénk egymást :-)
ja és ameddig lehet, körülöttem is rumli van :-D
Szerintem jól meglennénk, rendeznénk egy klassz kis böfögőversenyt egy BL meccs szünetében! :D
26F
A sörrel mi a baj? :D
Amúgy... van egy alap igényesség szerintem, viszont egy nőtől se lehet elvárni hogy mindig makulátlanul szexi legyen, és ne böfögjön/pukizzon soha :D nem tudjuk kipislogni :D de mondjuk direkt se kéne erőltetni..
Szóval nyilván otthon az ember laza és punnyadt, de a DIREKT böfögés még egy pasitól is illetlenség. Persze ha kell és kicsúszik az más.
A foci meg nem számít, én is szeretem, nem csak a pasik nézhetik :D
Egyáltalán nem probléma.
Ha egy párkapcsolatban, együtt élésben ezt titkolni kell, az már nem kapcsolat, hanem színház.
Miért ne viselkedhetnél úgy, ahogy Neked jól esik?
Ha még sose volt barátod akkor itt nem a viselkedéssel lesz a gond!!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!