Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek sikerült exbarátnővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sikerült exbarátnővel (komoly) kapcsolatot újrakezdeni, folytatni, milyen tapasztalta van a témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon röviden az én történetem tényleg egy mondatban. Úgy hagyott ott, hogy szeret, de "nem tudja, hogy mi van." Kb. ennyi, tehát összezavarodás, időkérés. Én mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, elkövettem az összes hibát, amit el lehet követni (nyomulás, keresés, érvelés) és a legvégén sajnos ultimátum, mert nem bírtam bizonytalanságban élni. Ez lett a vége. Talán ha nincs ultimátum, még összejött volna, de ha tárgyilagos akarok lenni, akkor ebben sem vagyok biztos. Már szóba sem hajlandó velem állni, nyilván ennek megvannak az ő részéről a pszichológiai okai, főleg hogy én is kicsit megadtam magam és az érzelmeim irányítottak, nem az eszem...összeköltözés nyár végén, eljegyzés valamikor a télen tervben volt, de legkésőbb másfél év után (ami jövő tavasszal lett volna) tervben volt. Az eljegyzést ő hozta fel másfél hónap után, én meg rákattantam a témára, szóval mindkettőnk részéről rendben lett volna, legalább is eddig...

Nyilván férfiak válaszát várom, de kíváncsi lennék, arra is, hogy női oldalról megközelítve hogy néz ki a történet. Hogy megkönnyítsem az értelmes választ adni szándékozók dolgát, leírom hogy pontosan mire vagyok kíváncsi. Nem konkrétan a történetemmel kapcsolatban várok útmutatást, hogy van-e remény vagy nincsen és hogy fog-e működni vagy sem. Inkább sikerrel járt férfiak/nők válaszait várom azzal kapcsolatban, hogy hogyan zajlott le a folyamat, ki keresett kit, mennyi időbe került, hogy lehetett megbeszélni és hogy mire lehet számítani, ugyanis ilyen helyzetben még nem voltam. Úgy általában történeteket várnék.

2014. máj. 30. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egyszer szétmész valakivel az nem fog javulni.

Újra lehet próbálni de felesleges mivel idővel megint előjönnek a problemák.

Én kezdtem már újra 1x, és 2-3 ismerősöm ugyanigy. Igen sokára fél év és 1 kapcsolat után kezdtük ujra mert úgyéreztük mégis igy a jó. Aztán nem volt az. Jöttek ugyanazok a balhék, ugyanaz a kérdés hogy ő kell e nekem... Ugyanez az ismerőseimnél.

Nem éri meg ezzel foglalkozni és kész. Légy erős, sz4rdle és majd jön más aki jobban megbecsül.

2014. máj. 30. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:

senki nem lép le amikor szeret. felejtsd el!

30+F

2014. máj. 30. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár nem pont erre voltam kíváncsi, hanem magára a folyamatra. Pozitív példa van bőven és engem ezeknek a mikéntje érdekelne. Ugyanazok a problémák akkor jönnek elő, ha nincs változtatás, viszont egy kapcsolat megszakadása intő jel a változtatásra, tehát nyilván szerintem is úgy van értelem, valaki tud változtatni. Ez pedig csak akarat kérdése.
2014. máj. 30. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy te vakon keresed azt a reményt amivel majd visszakaphatod a barátod. Te dolgod. Akkor várj hátha...

Ha arra vagy kiváncsi hogy ment végbe:

Új kapcsolat, mindketten vagy fél évig együtt voltunk a másikkal. Aztán ott is szakitás valami oknál fogva, és felejtést keresve jött az exel való beszélgetés, hogy na bezzeg nálad milyen jó volt ez meg ez... Összejöttünk. Aztán 4 hónap után elég volt.

2014. máj. 30. 13:38
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
hacsak nem változnak kellőképpen a felek, csak ideig-óráig tud működni sztem
2014. máj. 30. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!