Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet az orális szexre? Több mint 2 éve járunk de nem akarja hiába céloztam rá
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 12:21
1/16 anonim válasza:
Ne celozgasd hanem mond neki hogy te akarod es igenyled!
Miert nem akar leszopni? Mi baja van?
2/16 anonim válasza:
Ha 2 év alatt nem jöttél rá...
Ne célozgass, hanem tedd oda a fejét :D
3/16 anonim válasza:
Ha 2 éve nem akarja akkor nem akarja, ennyire egyszerű.
Nekem sokkal extrémebb vágyaim vannak, és nekem se akar mindent barátnőm, de ez van. Nem fogok ezért nyafogni, és megcsalni se fogom.
4/16 anonim válasza:
Lehet nemtud rólla,hogy te akarod.Tudasd vele vágyaid. ;)
5/16 anonim válasza:
Szoktatok beszélgetni? Ha igen, akkor mondd el neki, hogy te ezt szeretnéd, ő meg mondja el, hogy erről mit gondol. Ha esetleg van valami ellenérzése, azt is át tudjátok beszélni. Sokkal hatékonyabb, mint célozgatni, meg rávenni.
7/16 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szeretném és azt mondta neki furcsa az egész dolog ezért nem akarja
2015. nov. 3. 12:54
8/16 anonim válasza:
Van aki nehezen kezdi el, de ha egyszer ráérez az ízére akkor le se tudod cibálni róla.
9/16 A kérdező kommentje:
Isten beszéljen belőled :D
2015. nov. 3. 13:01
10/16 anonim válasza:
Ha 2 év alatt nem cuppant rá, akkor ne reménykedj nem az a szopást kedvelő fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!