Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet az orális szexre? Több mint 2 éve járunk de nem akarja hiába céloztam rá

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hany eves??
2015. nov. 3. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:

"azt mondta neki furcsa az egész dolog ezért nem akarja"

Na hát ezzel aztán jól megondokolta a dolgot......ha mar nem hajlandó a dologra,ettől azert jobb kifogast is kitalalhatott volna!!

Es amugy nem akarlak elszomoritani,de hidd el ket év utan nem most fog rájönno a szo phatnék.....

2015. nov. 3. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:

És te kielégítetted őt orálisan? Nekem sem a kedvencem, de a páromért bármit, tudom, hogy szereti, ezért csinálom neki. A szex csak adsz-kapsz alapon működik! :)

L/22

2015. nov. 3. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Én se akartam soha, a barátom persze kényeztetett úgy engem és hülyén is éreztem magam, hogy én nem viszonzom.. Egyszer aztán vett tejszínhabot... :3 Először ő játszadozott velem, fújt a mellemre, a hasamra majd egyre lentebb, na és persze mindig lenyalta.. :3 Utána megkaptam én a habot, nem kért semmit, egyszerűen én is játszottam és nem bírtam ki hogy ne fújjam be ott is, először ldnyaltam aztán kipróbáltam jogy milyen is szopni. Addig nem is volt vele bajom míg nem került előváladék a számba.. Nem tudom hogy a barátnődnek mi a baja vele,mindig fütdés után kell, és beszéld mdg vele hogy nem fogsz elmenni a szájában, vagy hogy bármikor abbahagyhatja, és ezeket tartsd is be. Én minden alkalommal egyre tovább bírtam és egyre kevésbé zavart a helyzet. Remélem segített a kis történetem. :)
2015. nov. 4. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltad már a klasszikus "szopsz vagy gyalogolsz?" kérdést?
2015. nov. 4. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:
26%
Nállam is volt ilyen de a lány elöitéletekkel volt Tele. Én mèg ondóval! Aztán mivel en mindig kinyaltam egyszer ugy inteztem hogy IDE oda forgolodtam hogy franciázas lett belölle és fölé kerúltem aztan még I'd oda mozogtam mire ugy intéztem hogy felülröl egyszerüen nem tudott ellenkezni es beletuszkoltam a farkamat a szájába na volt öklendezés aztan egyszerre csak szépen lassan huzogatta bört én is diszkréten de ugy mentem el hogy alig tudott nyelni de tul Esetet rajta mert tudta hogy én nekem jo ezért eröt vett magán... Aztan legkozelebb már ö huzogatta a bört és alig hittel a szemeknek ö vette be a bránert ugyhogy atesett a tuzkereszségen .....TE is probalkozz esetleg igy a franciázas elérésével mert akkor Ki Ki alapon mindenki szopik és nyal.
2015. nov. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!