Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelt kérdés

Már régóta tervezem,hogy egy örömlánnyal veszítem el a szüzességemet,ám még nem tudtam magam rávenni. Egyszerre taszít és vonz a dolog. mennék is,meg nem is. Persze,jobb lenne érzelmekkel,egy párkapcsolatban,viszont nem szeretnék szüzen kapcsolatba kezdeni.

nem akarom,hogy a leendő barátnőm (optimista vagyok:lehet,hogy lesz) csalódjon bennem.

2015. nov. 3. 18:20
1 2 3
 1/26 Linó03 ***** válasza:

Attól még nem kell csalódni, hogy valaki nem tud mindent. Tökéletes ember nincs. És én személy szerint nem szeretem, ha valaki mégis azt az érzést szeretné kelteni bennem magával kapcsolatban.

Ha barátnőd lesz, az olyan legyen, akivel viszontszeretitek egymást. Akkor meg nem lesz ebből probléma.

2015. nov. 3. 18:26
 2/26 anonim ***** válasza:
Miért csalódna benned? Oké, tényleg elég sok gond van a társadalmunk női tagjaival, de ha már lesz kapcsolatod, és az valóban az érzelmekről fog szólni, akkor a szüzesség nem lesz akadály.
2015. nov. 3. 18:27
 3/26 A kérdező kommentje:
Optimista vagyok. Lesz olyan barátnőm (bár akármilyennel is beérem)
2015. nov. 3. 18:28
 4/26 A kérdező kommentje:
Van egy apró,ám nem elhanyagolható probléma:28 éves vagyok,és mindössze 2 évem van,hogy nőt szerezzek,utána már annyi.:(
2015. nov. 3. 18:30
 5/26 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy fura helyzet, hogy 28 évesen még szűz vagy, de szerintem nem a világvége.

Lesz barátnőd, ha te is akarod, és ha magabiztos vagy!

Szerintem inkább az ilyen szexpartner kereső oldalakon próbálkozz, és írd le nyíltan, hogy mi a helyzet! :)

L/22

2015. nov. 3. 18:34
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy vonzó jelenség,szóval nem biztos,hogy eredményre vezetne. A prostituált azonban pénz ellenében,- függetlenül a kinézetemtől - elvállal.
2015. nov. 3. 18:39
 7/26 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy az? Küldenél magadról képet privátba? Őszintén megmondom Neked a véleményem, ha már a külsőről beszélünk. Persze nem azt mondom, hogy nem számít egyáltalán, de egy igazi kapcsolatban az csak másodlagos szerintem.
2015. nov. 3. 19:18
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem küldök magamról képet. Ezt gondolom magamról.
2015. nov. 3. 19:40
 9/26 anonim ***** válasza:
Szedj össze önbizalmat, ne ribikhez menj. Menj el valamilyen edzésre, töröld a WoW karaktered, aztán majd jön magától.
2015. nov. 3. 22:36
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam wow-ozni,a sportot meg gyerekkorom óta rühellem.
2015. nov. 4. 05:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!