Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?
Már régóta tervezem,hogy egy örömlánnyal veszítem el a szüzességemet,ám még nem tudtam magam rávenni. Egyszerre taszít és vonz a dolog. mennék is,meg nem is. Persze,jobb lenne érzelmekkel,egy párkapcsolatban,viszont nem szeretnék szüzen kapcsolatba kezdeni.
nem akarom,hogy a leendő barátnőm (optimista vagyok:lehet,hogy lesz) csalódjon bennem.
Attól még nem kell csalódni, hogy valaki nem tud mindent. Tökéletes ember nincs. És én személy szerint nem szeretem, ha valaki mégis azt az érzést szeretné kelteni bennem magával kapcsolatban.
Ha barátnőd lesz, az olyan legyen, akivel viszontszeretitek egymást. Akkor meg nem lesz ebből probléma.
Az tény, hogy fura helyzet, hogy 28 évesen még szűz vagy, de szerintem nem a világvége.
Lesz barátnőd, ha te is akarod, és ha magabiztos vagy!
Szerintem inkább az ilyen szexpartner kereső oldalakon próbálkozz, és írd le nyíltan, hogy mi a helyzet! :)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!