Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?
Már régóta tervezem,hogy egy örömlánnyal veszítem el a szüzességemet,ám még nem tudtam magam rávenni. Egyszerre taszít és vonz a dolog. mennék is,meg nem is. Persze,jobb lenne érzelmekkel,egy párkapcsolatban,viszont nem szeretnék szüzen kapcsolatba kezdeni.
nem akarom,hogy a leendő barátnőm (optimista vagyok:lehet,hogy lesz) csalódjon bennem.
Semmilyen lánynál nem próbálkozom. Nem szeretek emberek közé járni (a bolton és a munkahelyen kívül).
Ami az ideálomat illeti, az nincs. Legyen kedves, értse és szeresse a szerintem béna humoromat. Nem hátrány, ha okos a hölgy.
Vesztes vagy, nincs mit szepiteni rajta. Ez nem beszolas. Nem a kulsod alapjan irom, nem tudom hany cm hany kg vagy, lenyegtelen most hol laksz, mi a telepules adottsaga stb. Ezek mind-mind csak korulmenyek amiket Te valasztasz. Nem mas Te! A szemelyiseged, az onbizalmad, a magaddal szembeni oszinteseged ..ilyened nincs..egy rakas kifogast tudsz felsorakoztatni, gyava vagy es ennyi.
Udv.
19:03:
Gyáva vagyok, ez van. Nem lehet mindenki szuper bátor, meg nagy macsó.
19:04:
Interneten próbálkoztam egy ideig, de válaszok hiányában felhagytam vele.
"Gyáva vagyok, ez van. Nem lehet mindenki szuper bátor, meg nagy macsó. "
nagy macsó az nem lehet, de a bátorsággal mi a gond? Mindenki maga dönti el mennyire bátor. Neked miért jó ez a félénk szerep, mikor csinálhatnád máshogy is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!