Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelt kérdés

Már régóta tervezem,hogy egy örömlánnyal veszítem el a szüzességemet,ám még nem tudtam magam rávenni. Egyszerre taszít és vonz a dolog. mennék is,meg nem is. Persze,jobb lenne érzelmekkel,egy párkapcsolatban,viszont nem szeretnék szüzen kapcsolatba kezdeni.

nem akarom,hogy a leendő barátnőm (optimista vagyok:lehet,hogy lesz) csalódjon bennem.

2015. nov. 3. 18:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Semmilyen lánynál nem próbálkozom. Nem szeretek emberek közé járni (a bolton és a munkahelyen kívül).

Ami az ideálomat illeti, az nincs. Legyen kedves, értse és szeresse a szerintem béna humoromat. Nem hátrány, ha okos a hölgy.

2016. márc. 30. 18:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Vesztes vagy, nincs mit szepiteni rajta. Ez nem beszolas. Nem a kulsod alapjan irom, nem tudom hany cm hany kg vagy, lenyegtelen most hol laksz, mi a telepules adottsaga stb. Ezek mind-mind csak korulmenyek amiket Te valasztasz. Nem mas Te! A szemelyiseged, az onbizalmad, a magaddal szembeni oszinteseged ..ilyened nincs..egy rakas kifogast tudsz felsorakoztatni, gyava vagy es ennyi.

Udv.

2016. márc. 30. 19:03
 23/26 anonim ***** válasza:
És mik az elképzeléseid arról, ha lesz barátnőd, ő hogyan lesz neked egyszer csak a barátnőd? Ezt csak azért kérdezem, mert azt írtad nem ismerkedsz lányokkal. Úgy nehéz barátnőt találni. De miért nem ismerkedsz? Mi veszteni valód van?
2016. márc. 30. 19:04
 24/26 A kérdező kommentje:

19:03:

Gyáva vagyok, ez van. Nem lehet mindenki szuper bátor, meg nagy macsó.

19:04:

Interneten próbálkoztam egy ideig, de válaszok hiányában felhagytam vele.

2016. márc. 30. 19:09
 25/26 anonim ***** válasza:

"Gyáva vagyok, ez van. Nem lehet mindenki szuper bátor, meg nagy macsó. "

nagy macsó az nem lehet, de a bátorsággal mi a gond? Mindenki maga dönti el mennyire bátor. Neked miért jó ez a félénk szerep, mikor csinálhatnád máshogy is?

2016. márc. 30. 19:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Egyszerűen mindig ilyen voltam. Ez már belém rögzült. Ha lehetne, másképpen viselkednék. Párszor tettem is rá kísérletet, de nem tudtam hosszú ideig fenntartani a látszatot.
2016. márc. 30. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!