Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig sosem volt ezzel problémám, de ezt a megjegyzést vegyem baljósnak?
Szóval ismerkedek egy lánnyal már volt pár randink eddig minden nagyon jónak tűnik viszont ma bemásolt 1 képernyőmentést ahogy egy idegen írkál neki, hogy mennyire megcsinálná (azért másolta be mert röhejes volt a szövege is meg maga a srác is) nem is ez a lényeg hanem a srác azt írta neki, hogy 20cm a pénisze, erre fel meg írta nekem a csaj, hogy "ja persze mindegyik ezt mondja utána meg 13cm", na most ez elég lebecsmérlően hatott nekem viszont pont annyi :D :D
Szóval szerintetek ez okozhat majd problémát a jövőben ? :) Köszi a válaszaitok ! :D
írd te is, hogy neked 20 aztán tudja mire számítson :D
am nem a méret a lényeg, hanem, hogy hogyan használod :P
meg főleg a vastagság, 13cm már elég...
nekem picit nagyobb van és a barátnőm nem szereti ha tövig behatolok, szóval még előnyöd is származhat belőle :)
22F
Nem az a probléma, hogy mekkora van, hanem az, hogy nagyon sokan hazudnak róla. Ha annyi, hát annyi, csak ne mondja, hogy 20 centi, aztán meg elővesz egy 15 centiset. Az is szuper, de engem nagyon zavar a tudat, hogy kamuzott.
A hazugság zavar, nem az, hogy kisebb a szerszáma. Legalábbis nálam ez a helyzet, de jobban jársz, ha megkérdezed tőle. Ha emiatt ejtene, akkor úgy sincs értelme.
26/N
azért mondta mert nem hiszi h tényleg 20cm
ennyi
az a méret csak egy hasra ütött szám volt nem több
Mondom ezt 19 centis szerszámmal:
Szerintem ne erőltesd a csajjal. Én ezután nem tudnék ránézni... sem, hiába van tényleg akkora... gusztustalanok az ilyenek.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!