Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néz rám majdnem mindenki...

Miért néz rám majdnem mindenki furán, vág pofákat vagy tesz megjegyzést amikor közlöm, hogy leérettségiztem de nem tanulok tovább?

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Szard már le ki mit gondol. :D Biztos megvan az oka annak,hogy miért nem tanulsz tovább. Talán ha tudják rólad,hogy jóképességű vagy és a tipikus "Többre vihetnéd" játszódik le náluk. Rám is furcsán néztek amikor 4es 5ösökkel Szakközépbe mentem Gimi helyett.
2015. júl. 18. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem kötelező továbbtanulni. Semmi közük hozzá, mit kezdesz magaddal.
2015. júl. 18. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, itt mindenki leírja majd, hogy ez tök normális, mármint, hogy nem tanulsz tovább.
2015. júl. 18. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
21%

Mert mindenkinek kötelező továbbtanulni, csak akkor valósíthatod meg önmagad, és lehetsz sikeres! Nem tudtad? Ja nem bocsi, már majdnem én is elhittem.

Nekem érettségim és jómódú életem van, ajj dehát kivételek mindig akadnak, ilyen ez a mi kis világunk... :-)

Talán azért érem el azt amit akarok mert nem foglalkozom a buta emberekkel, és elképesztően gátlástalanul lehúztam a diplomás réteget akik mellesleg nem minden esetben okosak, csak tanultabbak, több információval rendelkeznek egy bizonyos területen.

Legyél kreatív és viszed valamire.

2015. júl. 18. 14:31
 5/12 A kérdező kommentje:
az oké, de olyan bosszantó, hogy úgy néznek rám mint valami szardarabra. xd pedig már szakmát is végeztem a gimnázium mellett, így elkezdhetem építgetni a jövőm, teljesen logikus szerintem, mégis úgy kezelnek mintha ez valami abszurd dolog lenne és nem lennél normális
2015. júl. 18. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha piacképes a szakmád, arra tudsz építeni. De önmagában egy érettségi manapság semmire sem elég. Nagyon nehéz vele elhelyezkedni, tapasztalat...
2015. júl. 18. 18:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Igy igaz, hat csaladi vallalkozasunk van azt viszem tovabb ezert sem ertem többek közt hogy miert "néznek le" hogy nem tanulok tovabb :D
2015. júl. 18. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer én is leveleztem itt egy csajjal, aki nem tanult tovább, mert ott volt neki a családi vállalkozás. Valahogy utána már kevésbé érdekelt. Nem azért, mert lenézem azt, akinek nincs diplomája, csak valahogy ez a családi vállalkozás dolog számomra kissé a fantáziátlanságról árulkodik. Sorry. Nincsenek saját céljaid? Saját álmaid, terveid?
2015. júl. 18. 22:58
 9/12 A kérdező kommentje:
miért ne lehetne a saját célom, tervem abban a szakmában amiből 30 éve él a családom? most elmennél egyetemre lenne egy diplomám aztán dolgoznék ugyanúgy alárendeltként valahol, HA egyáltalán el tudok helyezkedni. miért vágnék bele akármi másba ha szeretem is ezt csinálni és adott, biztos jövőm lenne belőle? :D
2015. júl. 18. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell eldöntened, hogy akarsz-e valamit még tanulni vagy sem. Ha te így vagy boldog és elégedett, akkor rendben.

Talán azért néznek rád furcsán, és ezen még gondolkozz el, mert érdemes több lábon állni. Az rendben van, hogy tovább szeretnéd vinni a családi vállalkozást, de miért ne végezhetnél el egy szakmát ezzel kapcsolatban. Most az üzletvezetés jutott eszembe hirtelen, de akármi más is lehet, ami a vállalkozással kapcsolatos. Soha nem tudni és később már nehezebb lesz belefogni. Ezt csak azért írom, mert megfontolandó, de persze te tudod. :)

A 4-es hozzászólásában van valami, nem biztos, hogy le kellett volna húzni. Mindenki a saját szerencséjének kovácsa. De ezt csak megjegyeztem.

(2. voltam)

2015. júl. 20. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!