Ha valaki nem válaszol egy üzenetemre, és én emiatt szólok neki, megjegyzést teszek, jogosan áll utána neki feljebb?
Mert mindig ez van, várok maximum 1-2 napot a válaszra, de ha látom, hogy elolvasta, látta már de nem válaszolt rá, akkor az felbosszant engem, és képes vagyok beszólni érte valamit, persze nem túl durvát, csak hogy miért nem képes válaszolni egy rohadt üzenetre.
Ezekután jogosan áll mindig nekik feljebb, vagy amit én csinálok az a jogos?
Küldd el neki valamelyiket ezek közül:
A szarkazmusnál nincs jobb dolog :D Ezzel poénos formában, de maró gúnnyal és "öniróniával" (azért idézőjel, mert nem te állapítottad meg magadról) kezeled a helyzetet. Talán el is jut a célszemély tudatáig, hogy téged zavar, ha mondjuk nem válaszol.
Egyébként van, amikor én sem tudok mit válaszolni, ilyenkor odabököm, hogy "aham" vagy "nem értem" vagy szarkasztikusan megjegyzem, hogy "most erre mi a pék f a s z á t írjak?" :D Lehet te is olyan dolgot írsz, amire csak semmit, vagy ezeket lehet válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!