Vettem 4 db új gumit a kocsimra, egy Kingstar ROad Fit SK 70 et. Nyári gumiként adták el nekem, hazaérve láttam, hogy m+S jelzés van rajta ( utána nincs hópihe, ilyesmi) és kicsit arrébb feljebb pedig négy szimbólum van rajta ?
Látott már konkrétan valaki ilyet?
Utolsó kommentelő,csak nem gumiforgalmazó vagy? Te mit gondolsz,gondolom te láttál már ilyen gumit, van azon 4 szimbólum, és M+S felirat, ami nyári?? Szerintem nincs.
A gumiabroncsokon található M+S jelzés az angol Mud + Snow (sár és hó) szavak kezdőbetűiből származó rövidítés. Ez mutatja, hogy az autógumit különösen havas és sáros utakon történő használatra fejlesztették. Az M+S jelöléssel ellátott téli gumik durvább profillal rendelkeznek, mint a nyári gumiabroncsok.
Sokan azt gondolják, hogy az M+S jelölés csak a téli gumiabroncsokon található meg, azonban ezt a jelölést használják a durvább mintázat jelölésére terepjáró gumiknál és négyévszakos gumiabroncsoknál is.
Forrás:
Viszont ha nyári akkor miért van rajta a 4 kis szimbólum, közte a hópihe is?
Sőt, sehol nem írnak arról hogy valaha is látott már valaki nyári gumit M+S felirattal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!