Mit jelent ez az út menti jelzés? .
Figyelt kérdés
Láttam több helyen M0-n egy olyan "táblát" aminek az oszlopa fehér-piros csíkos, konkrét tábla nincs rajta ,csak a tetején oldalra és le, vagy oldalra és fel mutató nyíl .Ez mit jelent és kinek szól?2012. jan. 4. 18:21
1/8 anonim válasza:
Szakaszhatár táblák. Az útszakasz kezelésére vonatkozó információ, meddig melyik útkezelő feladata az útpálya karbantartása.
2/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__25..
Szerintem ugyanarra gondolsz mint amit én kérdeztem :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen ,ugyanarra! Na most végig is olvastam a többi választ és akkor vagy szakaszhatár vagy emelkedő-lejtő jelzés:)
2012. jan. 5. 20:26
4/8 A kérdező kommentje:
Lejtő emelkedő jelzés nem lehet,direkt figyeltem ma és lejtő előtt is felfelé mutató nyíl van meg úgy összevissza ,van hogy 200m-en belül van 2 ilyen jel,szóval ez szerintem nem jó megoldás.
A szakaszhatár tábla kiírva betűvel m5 bevezetőjén ott van, de előtte jónéhány ilyen nyíl tábla található.
Mintha köze lenne az út alatti vízelvezetőkhöz is mert előtte utána is volt.
Még valaki valami ötlet??
2012. jan. 6. 12:40
5/8 anonim válasza:
Lejtőt meg emelkedőt én is furcsálltam.
Szakaszhatárt nem hiszem. Mert a 35-ösön van hogy 200m-en belül 4 is van.
6/8 anonim válasza:
Az út kanyarulatát -veszélyes útkanyarulatban a veszélyt jelző tábláb felül- az útkanyarulatban elhelyezett olyan tábla is jelezheti melyek a tovább haladás irányába mutatnak.Fel hivja a figyelmet arra hogy veszélyes út kanyarulat van elötted!
7/8 anonim válasza:
11:51
Nemhiszem hogy ugyanarra gondolsz mint mi. Főleg hogy ez fel meg le mutat...
Arra meg nehéz továbbmenni :D
8/8 anonim válasza:
az út kezelőnek szól, ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!