Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néz rám majdnem mindenki...

Miért néz rám majdnem mindenki furán, vág pofákat vagy tesz megjegyzést amikor közlöm, hogy leérettségiztem de nem tanulok tovább?

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 14:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
üzletvezetőit el fogok végezni ősszel de csak tanfolyam, pár hónap, be sem kell járni csak pár alkalommal. ezt meg is szoktam említeni, de mégis ki vannak akadva hogy nem megyek több évre egyetemre főiskolára. szerintem felesleges
2015. júl. 20. 11:32
 12/12 Leifur válasza:

Szia,

Semmi közük hozzá - ez volna az első gondolatom.

A második, ami eszembe jut, hogy itt ez a nagy büdös valóság, és a többség nem akarja, hogy te is ugyanolyan sorsra juss, mint esetleg ők, kiábrándulva. Sokan ezek az emberek közül biztosan úgy gondolják vagy látják, hogy szakma nélkül egy sima érettségivel nem lehet sokáig ellavírozni. Ha nincs kétkezi szakmád, legyen egy diplomád/felsőfokúd.

Ha tényleg válaszolni kell a kérdésre, erre tudok gondolni.

2015. okt. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!