Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy megtegyem?

Figyelt kérdés

Már régóta tervezem,hogy egy örömlánnyal veszítem el a szüzességemet,ám még nem tudtam magam rávenni. Egyszerre taszít és vonz a dolog. mennék is,meg nem is. Persze,jobb lenne érzelmekkel,egy párkapcsolatban,viszont nem szeretnék szüzen kapcsolatba kezdeni.

nem akarom,hogy a leendő barátnőm (optimista vagyok:lehet,hogy lesz) csalódjon bennem.

2015. nov. 3. 18:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Miert van mar csak 2 eved? Mi lesz utana?
2016. febr. 10. 07:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Vesztes vagy így is úgy is!

Ha nem tudsz fdelszedni egy nőt, később is QÁ-khoz kell majd járnod!

Nagyon szánalmas vagy! Szedd össze magad és csajozz!

F/60

2016. febr. 10. 07:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy ha elmész egy prostihoz és megtörténik a dolog, akkor Te már tapasztalt leszel? Ahhoz, hogy tapasztalatot szerezz nem 1 alkalom kell és ne is egy prosti! Szerintem ismerkedj és tuti találsz olyan lányt aki elfogad úgy ahogy vagy. A szüzesség elvesztése örök nyomot hagy az emberben. Nem hiszem, hogy ha majd a gyereked kérdez róla arra akarsz emlékezni, hogy egy ribivel történt meg. 38/f
2016. febr. 10. 07:57
 14/26 anonim ***** válasza:

Hát nem ártott volna sportolni.....

A szex nem sétagalopp. Kell hozzá erő és kitartás, ami ha utálod a sportot, tuti, hogy nincs.

Ha pedig látszik rajtad, hogy nincs kitsrtásod, s gyenge is vagy, az ösztönösen nem vonzó szexuálisan hiszen a szexuális ösztön célja a fajfenntartás, és egy gyenge férfi nem ideális sem az utódok génkészlete s-em a család fenntartó, védelmező szerep szempontjából sem.

Szerintem te otthon ülsz a gép előtt, aztán várod, hogy barátnőd legyen.

Csakhogy kezdeményezni nem is mersz és nem is sikerülne.

De otthon ülve esélyed sem lesz rá.

2016. febr. 10. 09:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Társkeresőkön szoktam kezdeményezni, eddig még senki nem írt vissza. A sportról annyit, hogy a futás az,amire azt mondom,oké. Ha jó idő lesz, elkezdem.
2016. febr. 10. 09:51
 16/26 A kérdező kommentje:
Tényleg nem járok el, de rajtam kívül álló okok miatt: Itt semmi közösségi hely nincs, csak kocsmák. Az meg nem az én világom. Munkát akarok váltani, hátha ott jobban tudok beszélgetni emberekkel.
2016. febr. 10. 09:54
 17/26 A kérdező kommentje:
" Vesztes vagy így is úgy is! " - Nem vagyok vesztes. Nem megy az ismerkedés, gátlásos vagyok, na és? Attól még nem érek kedvesebbet. Éppen ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Tökéletes vagyok? Nem. Vannak hibáim? Vannak, iogyekszem minél többet kijavítani.
2016. febr. 10. 10:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a külsőd. Küldenél priviben képet, és leírom őszintén a véleményemet. Egyébként nem hinném, hogy reménytelen a helyzet, csak kellene valami nagy lökés, ami kimozdítana az önbizalomhiány-sikertelenség-reménytelenség-bezárkózottság dologból.

Én 25 éves lány vagyok, de kb. 3 évvel ezelőttig azt hittem, egyedül (és szüzen) fogom leélni az életemet, aztán hirtelen történt egy változás az életemben, aztán egyszer már csak azt vettem észre, hogy párkapcsolatban vagyok. (Részleteket nem akarok ide kiírni, csak priviben.)

2016. márc. 30. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Ne kérjetek már tőle képet! Szerintetek jobban fogja érezni magát,ha utána közlitek vele,hogy jah, tényleg nem vagy valami helyes? 28 évesen el tudja dönteni magáról milyen kategóriába tartozik,nem kell neki vadidegenek véleménye...ha azt mondanátok,hogy helyes,akkor se jönnétek össze vele,tök fölösleges képet küldenie.
2016. márc. 30. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen kurv_zni akarsz, akkor kurv_zz, legalább megtapasztalod azt is. Mindenesetre nem leszel tapasztaltabb a kurv_któl, sőt még távolabb visznek a valóságtól, mintha teljesen ismeretlenül vágnál neki a kalandnak. De ha a kérdésed az, hogy vedd rá magad, akkor az a válaszom, hogy sehogy se vedd rá magad, te is tudod, hogy nem akarod, akkor minek erőltetni? Egyébként vannak 28 éves szűz nők is, lehet egyszer egy olyan hölggyel hoz össze a sors, aki szintén szűz és akkor bánnád, hogy együtt bevezethetnétek egymást a szexualitás rejtelmeibe, erre te már megdugtál egy kurv_t. Szerintem ne.

Amit még ne tegyél...ne vedd túl komolyan magad és a félelmeidet. Se azt, hogyan is nézel ki. Hidd el, hogy a külső csak egy minimális része a dolognak, az igazi kapcsolatoknak, fontosabb az az erő, amit belülről sugárzol, szóval a kisugárzás (elsőnek nem akart az eszembe jutni),arról nem is beszélve, hogy mindenki másért bolondul. Ne zárd be magad ilyen skatulyákba, hogy 28 éves, szűz, gátlásos, stb...ez mind hülyeség. Rázd le magadról, 28 évesen bizonyára ismered már magad valamennyire, tudod ki is vagy, ha nem, akkor ismerd meg magad és szeresd is meg. Mások véleményével ne foglalkozz, igazán senki sem tudja megmondani, hogy neked mi és hogyan jó, csak is te magad. Egyébként milyen lányoknál próbálkozol? Neked mi a fontos egy nőben?

24L

2016. márc. 30. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!