Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy vegyem rá? 18/L/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá? 18/L/L

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek nagyon nagy, szép, kerek, hibátlan természetes mellei vannak. Még Sosem láttam meztelenül, csak ruhán keresztül sajnos. Ő hetero, viszont nem tudja, hogy én Leszbikus vagyok. Meg szeretném fogni a melleit csupaszon, mert nagyon kívánom. Hogy vegyem rá úgy, hogy ne tudja meg, hogy Leszbikus vagyok? Még soha nem fogtam meg más lánynak a mellét, és még Sosem láttam az övétől szebbet.
2015. nov. 12. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki h egyszerűen lenyűgözbek a mellei és ugyan hagy nézzed-fogjad már meg mert egyszerűen kiváncsi vagy rá...hátha...biztos h ő hetero...esetleg kérdezd meg neme van egy kis bi hajlama vagy valami...
2015. nov. 12. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Csak megfogni akarod a melleit? Mert ha hetero, akkor többet ne is akarj tőle! Jártok olyan helyre ahol át kell öltözni? Úszás, edzés? Öltözzetek egyszerre. Legalább látni fogod.
2015. nov. 12. 11:28
 3/14 anonim ***** válasza:

találj ki valami hülye kidumát. Talán fordítsd a figyelmet elsőnek magadra.

Pl:

"Szerinted megnőttek a melleim?" "Amikor megjön a bajom úgy tűnik mindig hogy megnőnek" "Olyan furcsának érzem a melleimet" "szerinted jók e a melleim"

VAGY

a tipikus melltartó vásárlásos dolog

Tereld a szót erre, nyíljatok meg egymásnak mell témában, fogdosd a magadét hogy ezt meg ezt érzed és bátorítsd, hogy fogja meg a tied és utána kérdezheted, hogy nálad is ez van? Blablabla

2015. nov. 12. 12:10
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Keress leszbit hasonló adottsággal , ne a normális csajokat tapizzad wazze .
2015. nov. 12. 13:10
 5/14 anonim válasza:
100%
"Véletlenül" ess el, taknyolj rá, és közben kapaszkodj meg a melleiben :"DD
2015. nov. 12. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Mérjétek össze.

Kérdezd meg,hogy igazi e?

kételkedj! és akard megfogni,hogy megbizonyosodj rólla.

2015. nov. 12. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Vagy az is jó elterelő szöveg lehet, hogy nem érted, miért imádják a férfiak annyira a nagy melleket, és azért szeretnéd megfogni, hogy megtapasztald, mi abban olyan jó... ezzel az indokkal talán kicsit tovább is fogdoshatod, nem csak egy pillanatra :D
2015. nov. 12. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám hogy ne tedd. Erőszakkal letapizni gondolom (remélem) nem akarod, ilyen átlátszó indokok meg olyan gázak. Ha rájön, és kivágja a hisztit, az rosszabb lesz mint nem megfogni a mellét.
2015. nov. 13. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Istenem, mikor a sok idiota "tanácsol" Csak azért nyitom meg az ilyen szánalomra se méltö kérdéseket hogy röhögjek
2015. nov. 14. 07:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Fogdossad a saját melled te csicska nyomorek. Nekem állna ilyennel elő valaki főleg egy barátnőm kiröhögném de lehet arcba verném
2015. nov. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!