Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hódítsam meg a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg a legjobb barátnőmet?

Figyelt kérdés

Amikor összebarátkoztam vele, megfogadtam, hogy nem szeretek bele, mivel ő heteró. Egy ideig működött is, de nagyon közel kerültem hozzá, mindent tudunk egymásról, már aludtam is vele, olyan programjaink vannak amik akár randik is lehetnének ha járnánk...

Sajnos beleszerettem. És már nehezen fogom vissza magam, ha megérint, hevesen ver a szívem, ha azzal a szép mosolyával tekint rám, teljesen elvörösödök... És sokszor direkt tesz olyan dolgokat amit félre lehet érteni, pedig tudja hogy leszbikus vagyok. Azért nem hibáztatom mert úgy hiszi nem vonzódom hozzá...

Mit tegyek hogy meghódítsam? Van esély rá? Ha igen, hogyan? Nagyon szeretem, ő a lelki társam, a legjobb barátom, a szerelmem... Nem akarom elveszíteni.

2015. nov. 10. 21:38
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Na beszéltem vele még délelött, mondtam neki hogy vonzódom hozzá, és amikor megláttam az arckifejezését, megijedtem, és hozzátettem, hogy ezért jobb lenne ha nem adna félreérthető jeleket...

Annyit mondott rá oké sajnálom.

Délután suli után átmentem hozzájuk, filmet néztünk. A délelőtt miatt kissé távolságtartó voltam... Mire ő tök vidáman mondja hogy ne butáskodjak, bújjak oda hozzá. Odaültem mellé, átkarolt és így néztük a tv-t. Bevallom nagyon feszélyezve éreztem magam, minden erőmmel azon voltam hogy ne "úgy" tekintsek rá... Aztán egyszer csak felemelte az államat és megint szájon puszilt. Ellöktem magamtól és elkezdtem magyarázni hogy ez így nem lesz jó, ne csináljon ilyeneket mert szerelmes vagyok belé... Mire ő azt mondta képtelen távol tartania magától engem... megkérdeztem akkor mi legyen? Azt mondta nem tudja de nem akar engem elvesziteni... Ezt így ennyiben is hagytuk sajnos...

Nemrég értem haza, azóta ezen gondolkodom, hogy most szórakozik velem vagy tényleg nem tudja mit akar...:(

2015. nov. 12. 18:48
 22/35 anonim ***** válasza:

Öcsém.

Azt verd ki gyorsan a fejedből, hogy szórakozik veled. Nem hülyít nyugodj meg. Valószínűleg nincs tisztában magával. Ha azt mondja nem akar elveszíteni az akkor úgy is van. Ha nem vonzódott még lányhoz akkor most nagy zavar lehet a fejében.

Ha legközelebb puszid ad egy ilyen ölelkezős esetben akkor ne lökd el. Adj neki te is egyet és ha viszonozza akkor adj neki még egyet. Veszegesd a határokat.

Ha még csak most van alakulóban a nemi identitása akkor még várnod kell egy darabig amíg megtörik a jég. Türelem.

Azért mondta hogy búlj oda hozzá és azért adott puszit mert kedvel vonzódik hozzád és mivel nem érzett ilyet még lány iránt eléggé nem tudja hogy most mi van.

Ha nem értesz valamit azzal kapcsolatban ami írtam Írj nyugodtan.

Azt azért had kérdezzem meg hány évesek vagytok?

2015. nov. 12. 19:02
 23/35 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 17
2015. nov. 12. 19:11
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Tényleg ne lökd el legközelebb ha megpuszil, főleg ha ő kezdeményezte a puszit.

Egy ismerősöm 28 évesen jött rá hogy meleg. A barátnőd csak 17. Képzeld mennyire zavarban van most hogy tetszel neki. Nem tudja hogy mit érez, nem tudja hogy mi a fa.sz van.

Kitartást! Tudom, hogy eléggé szenvedsz, de a türelem rózsát terem.

Holnap hívd át te mozizni, vagy menj át hozzá te. És ha megint puszit kezdeményez maradj csendben, viszonozd és várd a reakciót. Lehet hogy egy hónapig is eltart amíg végre történik valami.

2015. nov. 12. 19:28
 25/35 A kérdező kommentje:
Én türelmes vagyok, bár az tény, hogy sose volt "dolgom" heteró lánnyal, így ez nekem is nehéz. Nem tudom hol van a határ...
2015. nov. 12. 19:30
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát épp ezaz. Nem heteró a barátnőd. És ezt még ő se tudja. Gondolod hogy egy heteró felemeli a fejed és ad egy puszit? Minimum biszex.

Nagyon szerencsés lehettél ha egy nap csak úgy rájöttél hogy leszbikus vagy. A legtöbb embernél ez egy hosszú folyamat aminek a barátnőd még az elején van.

A határ most a puszi. Ha puszid ad akkor viszonozd. Ha ad még egyet akkor megint viszonozd. Te legyél az utolsó aki puszit ad. Aztán feszegesd a határt. Először csak tartsd ott tovább a szád. Aztán még tovább.

2015. nov. 12. 19:45
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszi ez hasznos tanács! :)

Amúgy nekem is egy folyamat volt

2015. nov. 12. 19:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor tudod miről beszélek. Segítsd át ezen. :)

Sok szerencsét? :)

2015. nov. 12. 19:56
 29/35 anonim ***** válasza:

Én azért rákérdeznék a helyedben!

Elmondanám, hogy neked ez sokkal több mint barátság, és eléggé szenvedsz hogy visszafogd magad!

Sok sikert!

F/hetero

2015. nov. 12. 20:15
 30/35 anonim ***** válasza:
Végigolvastam a válaszokat, és egyértelmű, hogy ezt a lányt vonzod, de zavarban van, igaza van az előttem íróknak. Sajnos, én is belekeveredtem egy hülye helyzetbe, ment a flört ezerrel, majd mikor közöltem a dolgot, hárított. Sajnos, én azóta se láttam, pedig tudom, hogy vonzódott hozzám, és ő már 30 éves.Neked sokkal több esélyed van.
2015. nov. 13. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!