Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hódítsam meg a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg a legjobb barátnőmet?

Figyelt kérdés

Amikor összebarátkoztam vele, megfogadtam, hogy nem szeretek bele, mivel ő heteró. Egy ideig működött is, de nagyon közel kerültem hozzá, mindent tudunk egymásról, már aludtam is vele, olyan programjaink vannak amik akár randik is lehetnének ha járnánk...

Sajnos beleszerettem. És már nehezen fogom vissza magam, ha megérint, hevesen ver a szívem, ha azzal a szép mosolyával tekint rám, teljesen elvörösödök... És sokszor direkt tesz olyan dolgokat amit félre lehet érteni, pedig tudja hogy leszbikus vagyok. Azért nem hibáztatom mert úgy hiszi nem vonzódom hozzá...

Mit tegyek hogy meghódítsam? Van esély rá? Ha igen, hogyan? Nagyon szeretem, ő a lelki társam, a legjobb barátom, a szerelmem... Nem akarom elveszíteni.

2015. nov. 10. 21:38
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
18%
hagyjad, legyél te is heteró
2015. nov. 10. 21:47
 2/35 A kérdező kommentje:

Ez nem így megy :D

A kérdésemre nem jön válasz? :(

2015. nov. 10. 22:24
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

Most őszintén... Hasonló helyzetben voltam, teljesen félreérthető dolgokat mondott/csinált aztán egyszer amikor a telefonomon mutattam neki valamit nagyon közel hajolt, megcsókoltam és lassan 1 éve együtt vagyunk.

Persze elvileg ő is heteró volt. c:

2015. nov. 10. 22:44
 4/35 anonim ***** válasza:
74%

"A nőknek mindkét nem tetszik

Gerulf Rieger, az essexi egyetem pszichológia tanszékén 235 nő részvételével végzett kísérletet. Vonzó férfiakról és nőkről mutatott nekik erotikus videókat, és közben mérte a fizikai reakcióikat. Arra jutott, hogy a résztvevők 82 százalékát mindkét nem látványa izgatta. Azok között, akik azt mondták, hogy csak a férfiakhoz vonzódnak, ez az arány 74 százalék volt. A leszbikusok ezzel szemben sokkal kevésbé reagáltak a nők, mint a férfiak látványára. Összességében Riegler szerint a nők sohasem nevezhetők igazán heteroszexuálisnak."

2015. nov. 10. 22:57
 5/35 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok lehetséges hogy neki is tetszem?
2015. nov. 10. 23:05
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már, hogy teljesen hülyének nézed, ha tudja jól, hogy meleg vagy, akkor direkt nem csinálna félreérthető dolgot, de valamiért csak húzza az agyat. Kérdés: mit értesz te félreérthető dolgok alatt?
2015. nov. 10. 23:56
 7/35 anonim ***** válasza:
10%

"Ez nem így megy :D"

Akkor hagyd őt békén te ferde hajlamú mert ha heteró akkor nem szereti a puncit.

Te örülnél neki ha egy férfi akarna megdugni? Na ügye.

2015. nov. 11. 13:38
 8/35 A kérdező kommentje:

Menj innen te 20%-os :D

Utolsó elötti: Pl. eltűri a hajamat, megfogja a kezemet, szájrapuszit ad meg a vállamra teszi a fejét... Igyekszem arra gondolni hogy ezek heteró barátnöknél normális dolgok de a szájrapuszinál már gyanakodtam... azt mondta több bnőjével is szokott igy pusziszkodni..

2015. nov. 11. 16:02
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy beszólok neked, de írta valaki, hogy "hagyjad, legyél te is heteró" mire te írtad, hogy "Ez nem így megy :D ". Szóval nem gondolod, hogy esetleg a legjobb barátnőd is így van ezzel? Biszexként mondom ezt...

Én amúgy szívtam már meg heteroval egyszer nagyon... :( Hajlamosak az ilyesmikre sajnos. :(

Remélem azért, hogy ez a te esetedben más. :)

2015. nov. 11. 16:34
 10/35 anonim ***** válasza:
62%

Én tudok neked ajánlani valami de csak akkor csináld mé ha tényleg jó barátnők vagytok, hogyha rosszul sülne el, akkor meg tudjátok beszélni.

Legyetek kettesben egy lakásban vagy akárhol ahol nyugi van. Beszélgessetek, vagy nézzetek filmet egy üveg bor mellett. Aztán ha elég meghitt a hangulat akkor kezd el cirógatni a lábát, kezét stb. Aztán próbáld óvatosan megpuszilni a száját. Ha hagyja akkor a többi már megy innen magától. Ha nem reagál barátságosan akkor mond el neki mit érzel. Nem húzhatod örökké. Ha jóban vagytok ezt nem lehet gond megbeszélni.

Egyébként szerintem be fő jönni. A szájra puszi nem átlagos lányoknál ráadásul tudja hogy leszbikus vagy. Szerintem kacérkodik veled.

Sok szerencsét!

2015. nov. 11. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!