Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm legjobb barátját leszoptatom akkor megcsaltam a barátnőmet?
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Passz
Mi a fene van itt ma? Biszexuális megcsalós hétfő???
Az előbb egy másik kérdéshez már leírtam:
Minden olyan esemény megcsalásnak nevezhető, amikor testi, vagy érzelmi síkon egy másik féllel kapcsolatot létesítünk a párunk tudta nélkül, és ha tudná, az neki fájdalmat okozna...
Innentől kezdve ez személyfüggő... és teljesen független a másik fél nemétől!
Van, aki különösen zokon venné... van, aki próbálna ebből egy édeshármast kicsiholni...
Mondjuk ha az én férjemet egy másik férfival találnám egy ágyban, csomagolhatna... (Míg ha nővel, akkor átgondolnám, és lenne olyan helyzet, amit meg tudnék érteni.)
"Hát az valóban igaz h a pasik jobban tudnak sz+pni"
Ez hülyeség. A szopás minősége is jórészt fejben dől el, ha te nem vagy meleg, akkor kicsit se fogod élvezni akármilyen jó a technikája egy pasinak. Ennyi erővel próbáld ki egy kecskével is bazz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!