Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg a legjobb barátnőmet?
Amikor összebarátkoztam vele, megfogadtam, hogy nem szeretek bele, mivel ő heteró. Egy ideig működött is, de nagyon közel kerültem hozzá, mindent tudunk egymásról, már aludtam is vele, olyan programjaink vannak amik akár randik is lehetnének ha járnánk...
Sajnos beleszerettem. És már nehezen fogom vissza magam, ha megérint, hevesen ver a szívem, ha azzal a szép mosolyával tekint rám, teljesen elvörösödök... És sokszor direkt tesz olyan dolgokat amit félre lehet érteni, pedig tudja hogy leszbikus vagyok. Azért nem hibáztatom mert úgy hiszi nem vonzódom hozzá...
Mit tegyek hogy meghódítsam? Van esély rá? Ha igen, hogyan? Nagyon szeretem, ő a lelki társam, a legjobb barátom, a szerelmem... Nem akarom elveszíteni.
Tudom hogy a heteró heteró marad a leszbi meg leszbi de mi van ha hazudik nekem mert nem akarja hogy tudjam?
Annak aki a bort ajánlotta: Én a betegségem miatt nem ihatok, ő meg nem szereti az alkoholt (nem mintha én szeretném :) )
Oké ne igyatok bort. De gondolom a lényegét megértette annak amit tanácsoltam. Bor nélkül is meg lehet csinálni.
Lehet, hogy nem akarja bevallani neked. Lehet magának sem.
Esetleg csináld azt, hogy amikor a szádra ad puszit viszonozd. Adj neki kettőt. De ez így hosszú játék lesz. Ne húzd soká.
Ha nagyon bátor vagy próbáld meg lesmárolni.
Köszi a választ :)
Meg a többieknek is :D
Én is elég hasonló helyzetben voltam.Szerintem mindenkinek a maga modjan kell ezt az elso lepest megtenni.
Ird le hogy alakult:D 18/L
Több bátorságom van beszélni vele mint csak úgy lesmárolni :D Holnap beszélek vele, és utána leirom mi volt :)
Jó éjszakát mindenkinek aki segitett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!