Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám meggyőzni az egyik legjobb barátnőmet, hogy a sürgősségi tabletta azért nem azonos az abortusszal? (Tavaly nyáron vett be egy ilyen bogyót, azóta sem tudja megbocsátani magának, úgy érzi lelkileg mintha abortusza lett volna. )
Úgy látom, nemcsak én nem tudok segíteni, látom másnak sincs hasznos ötlete:(
Kedves utolsó válaszadó: gondolkodni nemtől függetlenül mindenki ésszel szokott, csak van ami túlmegy azon, hogy ésszel megoldható legyen. (érzelmek, megbocsátás, harag stb.)
Az előttem szólóhoz: mit szóltál volna hozzá, ha téged néztek volna kezdetleges életnek, akinek még nincs tudata?
Az esemény utáni tabletta és az abortusz közt csak annyi a különbség, hogy a tablettánál nem lehet tudni, volt-e egyáltalán megtermékenyített petesejt.
Nála azt írod, védekeztek, tehát az esélye elhanyagolható. Ha ezt nem éri fel ésszel, lehet hogy jó volna ha pszihológus segítene neki.
szia! szerintem ezt te csak úgy tudod megoldani ha elviszed a barátnődet egy pszichológushoz és mellette állsz h tudja h rád mindig számíthat! Ez lenne sztem a legjobb megoldás!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!