Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, van itt közöttetek olyan, aki jobban szeret adni, mint kapni?
Lehet. :) Meg a libidóm se valami nagy.
És igen, szerintem jól működik. Meg is érdemelné a szakítást, ha csupán emiatt elromlottnak érezné a kapcsolatunkat, mert ettől függetlenül szeretem, imádom és azon vagyok minden téren, hogy NEKI jó legyen.
Szóval lehet arra is vissza lehet vezetni, hogy én szinte mindig mások érdekeit keresem. :)
"Meg is
érdemelné a szakítást, ha csupán
emiatt elromlottnak érezné a
kapcsolatunkat, mert ettől függetlenül
szeretem, imádom és azon vagyok
minden téren, hogy NEKI jó legyen."
Hat bravo. Az nem fordul meg a fejedben h aki veled van es szeret annak szar h o kb ne nyulhat hozzad? Ha nem vagy megelegedve magaddal ne jojj ossze sekivel. Az meg h ezert kidobnad mert o is kíván teged hat no comment.
Köszi a választ! :)
Én is hasonló kapcsolatban vagyok, csak én a másik oldalról, vagyis én vagyok aki többet kap, mint ad. Nekünk is jól működik, csak néha félek, hogy nem nyújtok eleget és, hogy lehet bennem van a hiba. Pedig megbeszéltük már és mondta, hogy ő egyszerűen ilyen.
Kiváncsi voltam az okokra, illetve hogy másoknál is van e hasonló, mert olyan nehéz elképzelni, mert én meg minden egyes érintéséért odavagyok.:D
Maszti közben is arról fantaziálok, hogy én elégítem ki a partnert, ez izgat jobban. Nem túl nagy a libidóm, talán ezért is szeretek jobban adni.
Álom egy olyan Nő ,akit ez nem zavar....:)
24l
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam akkor, hogy nem velem van a baj.:)
Engem nem zavar a dolog, jó a kapcsolatunk, jó az összhang stb.. Még könnyű dolga is van velem, mert minden porcikám olyan érzékeny az érintésére, hogy teljesen kész vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!