Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha életem első csókja lánnyal volt nagyobb eséllyel lehetek leszbi/biszex?
Te már biszex vagy. Hisz vonzódsz a saját nemedhez és egyenlőre még a csókig, de eljutottál a saját nemeddel, később meg akár még tovább is eljuthatsz.
És mivel a fiúk is vonzanak, még ha jelenleg nem is annyira, így a leszbikusság igen csak kizárható.
Miért kell ettől félned? Nem fájdalmas! :D
Probáld magad elfogadni és ne bonyolitsd a dolgokat!
Az ember nem feltétlen úgy választja ki, hogy na, ki lesz az Az Első Csók.
Persze, szexuálisan vonzódsz valakihez, megcsókolod. Eddig tiszta. De olyan is van, hogy valaki csak szórakozik, próbálkozik, nem tudja igazán mit akar.
Az első élmény nem sok mindent determinál...sokkal fontosabb az hogy mi motivál, mit érzel, mert ettől leszel bi, leszbikus vagy heteró, hogy kihez vonzódsz igazán.
hét sok sráccal csókolóztam aztán az egyik leszbikus barátnőm le smárol...még sosem kaptam olyan jó csókot
én így jöttem rá hogy biszex vagyok :)
azóta már más lányokkal is ismerkedtem hogy biztos legyek a dolgomban
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!