Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most akkor leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Sokszor tetszett már egy lány és ha meg látok egy leszbikus párt mindig összeszükül a gyomrom de ha egy hetero párt akkor mindig mosolygok.Lánnyal jobban el tudnám magam képzelni mint egy fiúval.És nagyon szeretem a leszbikus témájú filmeket.Most akkor leszbikus,biszex vagy hetero vagyok?

2015. okt. 4. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát ennyiből ítélve még csak egy összezavarodott tinilány.
2015. okt. 4. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a fantáziáláson kívül még más szexuális élményed nem volt, ezért osztom az előttem szóló véleményét. Az egyébként normális még a hetero lányoknál is, hogy a leszbikus témájú szexvideó izgalmat vált ki náluk. Ennyiből nem lehet megítélni a szexuális orientációdat, de hidd el idővel el fog dőlni, amikor szerelmes leszel!
2015. okt. 4. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Egy hetero furcsa mód a szex előtt is tudja, hogy ő márbpedig az ellenkező nemet keresi. Bezzeg ha már más az identitása, akkor azt csak szex után tudhatja?

Mindenesetre tényleg próbáld meg azzal, aki tetszik. Legyen az fií, vagy lány. A kapcsolat elején ki (a randi szakaszban) el fog dőlni, tetszik-e. Nyilván ezt nem csak egy embernél kell lekátszani.

Én másfél évig próbálkoztam srácokkal, de sehogy se tetszett az egész, megcsókolni se tudtam őket. Úgyhogy majd elválik. Ügyeskedd ki, hajrá! Ebből még bármi lehetsz.

2015. okt. 4. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen
2015. okt. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!