Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dildó vagy nem dildó?
Használnál-e ilyet a barátnőddel? Melyik oldalon lennél szívesen?
Zavar az, ha pénisz formája van?
Felcsatolhatós vagy kézben tartós?
Fontos a méret? A cucc anyaga? Vibráljon-e?
Ha nem akkor miért nem? A fájdalom vagy az undor az oka? Esetleg csak nem vonzz, de ha úgy adódna akkor mégis?
Én igen, használnék ilyet. Persze a partneremtől is függ, ő mit és hogyan szeretne, de én legszívesebben kölcsönösen. Szóval én is neki, meg ő is nekem, akár egyetlen aktuson belül. :)
A péniszforma engem nem zavar. Egyrészt mert nem valódi pasi, hanem csak egy tárgy. Másrészt a természet nem véletlenül alkotta a pasikét olyanra, amilyenre, ezt be kell látnia mindenkinek. Egyszerűen ez a legideálisabb forma arra, hogy a hüvelybe behatoljon, és ott örömet okozzon.
Én kipróbálnám egyszer a felcsatolhatósat is, de még csak kézben tartóshoz volt eddig szerencsém. :D
A technikai részletek, mint a méret és az anyag nyilván fontosak. Persze nem kell extrém nagy vagy vastag, egy normális, átlagos méret szerintem megfelelő. A vibrálás viszont nem fontos, ha behatoláshoz használjuk. Az csak csiklóizgatóknál hasznos igazán, egyébként akár még zavaró is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!