Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közöttetek olyan, aki Győrben él leszbikus/meleg élettársi viszonyban?
Csak érdekelne, mert lassacskán eljön az ideje, hogy én is és a barátőm összeköltözünk, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok. Társadalmilag, elfogadásilag.
Köszönöm a válaszokat előre is:)
Kérdező!
Tudod nem mindenki tolerálja a szivárványos had ne írjam le miket! Ahogy látom te meg azokat nem tolerálod, akik azon a nézőponton vannak, hogy ez undorító! Ne dumálj már itt a toleranciáról, meg a liberalizmusról amikor te sem vagy képes tolerálni a másik nézeteit, gondolkodásmódját. Normálisabb országokban BÜNTETIK a meleg kapcsolatokat. A kiba**** felvonulásotokra sokkal több pénz megy el, mint az Aug. 20.-ai tűzijátékra! Mégis utóbbit áldozták volna be a provokatív, törvényellenes felvonulásotok helyett! Hogy miért törvényellenes? Mert a törvény bünteti a nagy nyilvánosság előtt elkövetett provokatív cselekedeteket!!! De persze ez rátok nem vonatkozik! Ha már meleg vagy, akkor viseld el, hogy nem mindenki tartja ezt menő dolognak és örülj annak, hogy a magyar törvények lehetővé teszik ezt az egészet, szóval inkább húzd meg magad és becsüld meg azt, amitek van, és ne a normálisakat szidjátok! Hogy jöttök ti ahhoz, hogy a heterokat szidjátok? Még mindig ez a NORMÁLISKÉNT elfogadott dolog, nem a homoszexualitás! Tényleg örüljetek inkább annak, hogy a törvény lehetőséget ad a hányingerkeltésetekre! Ez tipikus esete annak, hogy például valaki ad egy lakást és már az épületet akarjátok!
Ugyan már nem szabad felvenni a kesztyűt =) Úgyse lesz igazad soha mert "gusztustalan" vagy, "beteg" "gyermekeket megrontó" "provokatív" "hányingerkeltő" stb stb... már megszokhattad volna.
B@szni kell az egészbe és csinálni, ami jól esik. Épp úgy, ahogy a heterók teszik.
17 meleg F
Utolsó kommentelő.
Van némi igazság benne. Én sem sorolnám ezeket "normális" országoknak.
Kérdező!
Akkor viszont bocs az általánosításért, de megtévesztő tud lenni, ha egy nyilvánvalóan szellemileg retardált egyént egy meleg azzal vádol meg, hogy a delikvens nem meri felvállalni a másságát. A normális dolog alatt pedig X ország kormányának a meleg viszonyokhoz való hozzáállást értettem, nem magát az országot. Én pont lesz4rom, ha melegek együtt vannak, de szerintem feleslegesek ezek a melegfelvonulások, le is írtam, hogy miért. Aki meleg az meleg, nem egy felvonulás határozza meg a nemi identitását és azt, hogy ő mekkora meleg, továbbá annyira azért nincs jó helyzet Magyarország, hogy csak úgy dobálja a pénzeket ilyen haszontalan dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!