Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfi, aki nőies és leszbikus nő, aki férfias, alkothat-e egy párt? Ha szerelmesek lesznek egymásba, akkor heteroszexuálisak, vagy homoszexuálisak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 22:12
1/14 anonim válasza:
Húú, fejetetejére állt a világ: tehát, van egy biológiailag nő, meg férfi. A nő játsza majd a férfi szerepét, a férfi majd a nő szerepet....nekem ez magas xD
2/14 anonim válasza:
Ez egy lehetetlenség, erre az esély olyan kicsi, hogy nincs is. Ha mégis megtörténik, hogy egy meleg és leszbi egymásba szeret, akkor ők ketten heterók vagy biszexuálisok. Nagy különbség!
3/14 anonim válasza:
ha az első nem mondja el, akkor én kurrvára nem értettem volna meg,hogy mit akarsz.:D
Amúgy, okosgyerek. BUzZI pasi és LEZBI csaj nem nagyon fognak járni... :'DDD
4/14 anonim válasza:
Heterók lennének vagy biszexek.De ilyen nem lesz.
5/14 anonim válasza:
Nem egy lezbikus nő akkor is ha férfias nem fog egy nőre vágyni akinek f*sza van.
Éppen ezért egy férfi aki nőnek érzi magát f*ra fog vágyni a seggébe nem pedig egy másik nőre
6/14 A kérdező kommentje:
Durvák vagytok...
2011. ápr. 16. 22:23
7/14 anonim válasza:
Sajnáljuk, kérdezz meg vlkit az úton, nézd meg h kedves lesz-e XD
8/14 A kérdező kommentje:
Helyesbítés: Durva jók vagytok...
2011. ápr. 16. 22:32
9/14 anonim válasza:
Én láttam erről egy dokufilmet egyszer. Vannak akiknél ezek duplacsavarral működnek. Tehát ők heterok lesznek. Igazából a lényeg csak az, hogy ki minek hiszi magát. Tehát ha az egyik nőnek hiszi magát, a másik pasinak, akkor teljesen mindegy, hoyg biológiailag ez fordítva van, ettől ők heterók.
10/14 anonim válasza:
Ez aztán a jó kérdés. Rengeteg variáció létezik. Ez az alanyok ízlésétől függ: egy leszbikus nő szeretheti a férfiasabb és a nőisesebb nőket is, fordítva pedig ugyanígy. Viszont az előző mondatomban van egy bibi, mégpedig, hogy, ha a FÉRFIas nő beleszeret egy NŐIes pasiba, az már, ha duplacsavarral is, de a heterohoz áll közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!