Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közöttetek olyan, aki Győrben él leszbikus/meleg élettársi viszonyban?
Csak érdekelne, mert lassacskán eljön az ideje, hogy én is és a barátőm összeköltözünk, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok. Társadalmilag, elfogadásilag.
Köszönöm a válaszokat előre is:)
"De abba belegondoltál, hogy egy fejlődésben lévő kölyköt mentálisan milyen mértékben befolyásolhat az, hogyha egy ilyet lát?"
Igen, igazad van! A bécsi, amszterdami, berlini, madridi gyerekeknek meg külön skilljük van ellene, azért nem lesz nekik semmi bajuk?!
"De például ott van az is, hogy Magyarországon a Kereszténység ugye az uralkodó, amivel szintúgy ellenkezik a dolog."
Bocs de azt hittem Magyarország köztársaság nem teokrácia!
Győri vagyok, szerintem belefér, csak azért nem mindegy pontosan hova költöztök. Ne a legpletykásabb társasházba ha lehet :D
Azon kívül meg kit zavar? Engem még külön szórakoztatna is ha a lépcsőházba szembe jönne egy leszbikus pár...
16/f
Nem mindig az utolsó kommentelővel értek egyet, ha figyelmesen elolvasod, láthatod is. Csakhogy sokmidnenről van sokféle véleményem, és tudod éna részigazságokkal értek egyet.
Amit pedig írtatok h leköpdösést is el kell fogadni. Arról nem így vélekedek. Azt hogy elfogadjuk a másik nézetét, nem azt jelenti, hogy le is alázhat minket. Lehet rúlunk rossz avgy jó véleménye de mint már mondtam a minimális mindenki felé járó tiszteletet meg kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!