Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy a biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a biszex és leszbikus lányok nagy része a fiúsabb kinézetű lányokat részesítik előnyben?

Figyelt kérdés

Én kimondottan lányos vagyok aza fajta akiről nem mondod meg hogy szereti a lányokat.

De akár mikor ismerkedtem és ez szóba került az összes esélyem elszállt.

Lehet én vagyok a fura de a külső nekem totál másodlagos, ha nem tudunk beszélgetni vagy nem szimpatikus a személyisége a másiknak akkor offolom ki...

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre vagy lehet csak én botlok bele ebbe...

dec. 30. 10:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor én fogom ki ezeket :)....szuper
dec. 30. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:
14%

Én nem is azt mondtam, hogy férfi energia van egy leszbikus kapcsolatban, hanem hogy két fiú leszbikust az életben nem láttam még együtt is biztos vagyok benne hogy nincs is. De ha két látszatra lányosabb leszbi van együtt ott is az egyik tuti hogy fiúsabb

Lásd pl lady szomjas meg a csaja

Ott is a másik lány nem nőies egyáltalán

dec. 30. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Nincsen női energia meg férfi energia, csak vannak tulajdonságok és attitűdök, amit több ezer évnyi kulturális előítélet alapján a hülye társadalom nemekhez köt. Mesterséges koncepció. A kezdeményezőkészségnek nincsen se f.sza, se p.nája.
dec. 30. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem minden lány van így ezzel. Bisex vagyok, de jobban bejönnek a nőies lányok. Pasiba a férfias. Shemaleban pedig megint csak a nőies. 27N
dec. 30. 16:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Nőies csajokat keresem, magam is inkabb oda sorolom.

Meglepődtem, ha lady szomjas párja nem nőies neked egyáltalán, akkor elkellene gondolkodnom.

Számomra fontos, mert a vagány, kirivó külső számomra sok. Minden mást, utána veszek figyelembe.

jan. 1. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Hat nem nőies az a csaj...

Arról hogy nincs tusi haja, rajta tényleg látszik hogy full leszbi

Az egész tartása, beszéde, öltözködése

Nekem a szomjas csaj valahogy mindig gyanús volt hogy nem biztos hogy totál leszbi ő...

jan. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!