Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a biszex és leszbikus lányok nagy része a fiúsabb kinézetű lányokat részesítik előnyben?
Én kimondottan lányos vagyok aza fajta akiről nem mondod meg hogy szereti a lányokat.
De akár mikor ismerkedtem és ez szóba került az összes esélyem elszállt.
Lehet én vagyok a fura de a külső nekem totál másodlagos, ha nem tudunk beszélgetni vagy nem szimpatikus a személyisége a másiknak akkor offolom ki...
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre vagy lehet csak én botlok bele ebbe...
Én nem is azt mondtam, hogy férfi energia van egy leszbikus kapcsolatban, hanem hogy két fiú leszbikust az életben nem láttam még együtt is biztos vagyok benne hogy nincs is. De ha két látszatra lányosabb leszbi van együtt ott is az egyik tuti hogy fiúsabb
Lásd pl lady szomjas meg a csaja
Ott is a másik lány nem nőies egyáltalán
Nőies csajokat keresem, magam is inkabb oda sorolom.
Meglepődtem, ha lady szomjas párja nem nőies neked egyáltalán, akkor elkellene gondolkodnom.
Számomra fontos, mert a vagány, kirivó külső számomra sok. Minden mást, utána veszek figyelembe.
Hat nem nőies az a csaj...
Arról hogy nincs tusi haja, rajta tényleg látszik hogy full leszbi
Az egész tartása, beszéde, öltözködése
Nekem a szomjas csaj valahogy mindig gyanús volt hogy nem biztos hogy totál leszbi ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!