Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyal kipróbalnám a szexet, de kapcsolatban nem tudnék lenni vele. Ez leszbiség? L
Inkább internalizált homofóbia. Nőt kategorikusan félsz szeretni, vagy nem mered az érzéseidet a a szociális normáktól függetleníteni, egyszerűbb az egész dolgot mint pusztán szexuális vágy értelmezni.
A valóságban viszont, ha hús-vér lánnyal van dolgod, nem lesz ám ilyen racionális dolog
A "kíváncsi hetero" csak egy gyáva kukac, aki nem tudja feldolgozni, hogy nem hetero. Ha 1000 alkalommal férfivel jön össze, 1 alkalommal meg nővel, akkor már nem hetero. Ha elfojtja magában, akkor se lesz hetero. Nem értem, miért ekkora tragédia biszexuálisnak lenni.
Ennyi erővel én meg kíváncsi állatvédő vagyok, ha csak kipróbálnám, milyen agyonverni valami cuki kis szőrgolyót, nem pedig rendszeresen csinálnám. -.-
Ezt hívják internalizált homofóbiának. Azaz melegként, biszexuálisként is lehetnek valakinek homofób hiedelmei.
Ebből persze önértékelési zavarok, gátlások, párkapcsolati problémák, kisebbségi komplexusok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!