Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lánnyal kipróbalnám a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánnyal kipróbalnám a szexet, de kapcsolatban nem tudnék lenni vele. Ez leszbiség? L

Figyelt kérdés

dec. 29. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre van a biszex kifejezés.
dec. 29. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bi,ahogy az első írja.
dec. 29. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Igen, ez kíváncsi heteró vagy max biszex dolog csak.
dec. 29. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
NINCS olyan, hogy kíváncsi hetero!
dec. 29. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
Tapasztalataim (ismerösi körben) szerint ez a leggyakoribb formája a a nök közötti vonzalomnak.
dec. 29. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy számít hogy minek hívjuk? Ha érdekel akkor érdekel akkor is ha kíváncsi hetero, ha leszbi, ha biszex vagy hiperdimenzionális multiszexualitás a titulus.
dec. 29. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Inkább internalizált homofóbia. Nőt kategorikusan félsz szeretni, vagy nem mered az érzéseidet a a szociális normáktól függetleníteni, egyszerűbb az egész dolgot mint pusztán szexuális vágy értelmezni.

A valóságban viszont, ha hús-vér lánnyal van dolgod, nem lesz ám ilyen racionális dolog

dec. 29. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Leszbi vagy biszex. Szexuális irányultság nem attól függ lennél e párkapcsolatban vkivel, hanem hogy melyik nem vonz
dec. 30. 04:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A "kíváncsi hetero" csak egy gyáva kukac, aki nem tudja feldolgozni, hogy nem hetero. Ha 1000 alkalommal férfivel jön össze, 1 alkalommal meg nővel, akkor már nem hetero. Ha elfojtja magában, akkor se lesz hetero. Nem értem, miért ekkora tragédia biszexuálisnak lenni.

Ennyi erővel én meg kíváncsi állatvédő vagyok, ha csak kipróbálnám, milyen agyonverni valami cuki kis szőrgolyót, nem pedig rendszeresen csinálnám. -.-

dec. 30. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

Ezt hívják internalizált homofóbiának. Azaz melegként, biszexuálisként is lehetnek valakinek homofób hiedelmei.

Ebből persze önértékelési zavarok, gátlások, párkapcsolati problémák, kisebbségi komplexusok lesznek.

dec. 30. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!