Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lánnyal kipróbalnám a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánnyal kipróbalnám a szexet, de kapcsolatban nem tudnék lenni vele. Ez leszbiség? L

Figyelt kérdés

dec. 29. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
hagyjátok már békén szegényt, itt elemezgetitek! csak ki akarja próbálni egy másik nővel, ettől még miért lenne leszbi? kiváncsi csak... ha eszek egy tál szejtánt akkor már egyből vegán vagyok? megeszek 1000 steaket, aztán egy tál szejtánt (hogy a fenti példánál maradjunk). csak megkóstoltam! ugyanmár. kérdezőnek: nyugodtan kísérletezz ha úgy van kedved, hajrá!
jan. 6. 05:43
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nyugi nem vagy egyedül..

Én 45 éves nőknét próbálnám ki milyen egy másik nővel…

De 45 évesen nem kellek senkinek.

jan. 6. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!