Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 50-es leszbikusok, ti még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es leszbikusok, ti még éltek szexuális életet (partnerrel)? Vagy ha épp nincs kivel, vágytok még rá?

Figyelt kérdés
dec. 14. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
40-esröl tudok nyilatkozni. IGEN!
dec. 14. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Melyik: élsz vagy vágysz?

dec. 14. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Negyvenesen meg én is, szerintem nem fog változni a helyzet pár év múlva sem.
dec. 14. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

A nők szexuális étvágya 40 körül megnő, míg a férfiaké (bárhogy vinnyognak is) lecsökken.

Ez puszta biológia, aminek bárki utána tud nézni.

Nem ciki, hogy ilyen műveletelen és tájékozatlan kérdéseket teszel fel?

dec. 16. 08:14
 5/7 A kérdező kommentje:

4.

Nem ciki, hogy nem tudod elolvasni/értelmezni a kérdést?

dec. 16. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

4 es, mellékesen, 48 éves nőként mondom, hogy nem nő meg 40 körül a nő libidója, marhaság, de valaki egyszer leírta es bejött a köztudatba, mint a “meghúz a cúg”

Nekem a libidóm a legerősebb 40 éves korig volt, utána már menedzselhető lett. Addig falat kapartam 25-35 évesen. Persze partnerem szinte sosem volt. Csak szólok.

Ja persze idősebb korra nő meg a libidó sőt legerősebb 60 évesen akkor 1 órát tart az orgazmus, mintha az áram rázna!

Unom mar a puffogtatott kliséket, meg a másik a szülés alig fáj meg a méret nem számít!

dec. 28. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Ötvenes (bi) férfi vagyok, elnézést, hogy belepo.. beszélek!

Mivel második házasságomban élek ötvenes (bi) nejemmel, akivel elég aktív, fantáziadús intiméletet éltünk, majd pár éve, egyéb menopauza tünetek, problémák nélkül eltűnt a szexuális vágya. Teljesen frigiddé, vagy aszexuálissá vált! Azóta elég sokat tájékozódtam a témában.

#6 Nagyon jól leírta, mi a valóság a tévhitekkel szemben.

Attól, hogy egyesek szexuális étvágya megnő, a nagy átlag nem ezt a képet tükrözi. Mint biológiai, genetikai, mind lelki szempontból a nők intimitásra való hajlama, igénye és gyermekvállalási lehetősége 36-40 éves kor között hirtelen zuhanni kezd. Az ötvenesek többsége már nem igényli a rendszeres szexuális életet. Amely hölgyek száma az életkor előrehaladtával évről évre nagyobb arányba növekszik.

Természetesen a férfiak szexualitása is hanyatlik ötven felett. Viszont az arány ekkor a nőkkel szemben sokkal kisebb. A férfi szexualitás hatvan felett zuhan nagyobbat.

Érdekes felmérési adat: A negyvenes, ötvenes férfiak potens része főként két okból hagynak fel az intimitással. A házasok vagy párkapcsolatban élők feleségük /hölgy partnerük szexuális hanyatlása miatt kerülnek intimitás hiányba, amelybe nagy arányban beletörődnek és maguk is felhagynak a szexszel. A szinglik és a félrelépni szándékozók nagy része pedig a partnerkeresés nehézségei miatt hagynak fel a szexualitással.

A már nem potensek egyértelmű, miért nem élnek intim életet.

Elnézést, ha kuszán fogalmaztam meg, de próbáltam összegezni az olvasottakat, hallottakat a magam szavaival.

jan. 6. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!