Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es leszbikusok, ti még éltek szexuális életet (partnerrel)? Vagy ha épp nincs kivel, vágytok még rá?
Köszi!
Melyik: élsz vagy vágysz?
A nők szexuális étvágya 40 körül megnő, míg a férfiaké (bárhogy vinnyognak is) lecsökken.
Ez puszta biológia, aminek bárki utána tud nézni.
Nem ciki, hogy ilyen műveletelen és tájékozatlan kérdéseket teszel fel?
4.
Nem ciki, hogy nem tudod elolvasni/értelmezni a kérdést?
4 es, mellékesen, 48 éves nőként mondom, hogy nem nő meg 40 körül a nő libidója, marhaság, de valaki egyszer leírta es bejött a köztudatba, mint a “meghúz a cúg”
Nekem a libidóm a legerősebb 40 éves korig volt, utána már menedzselhető lett. Addig falat kapartam 25-35 évesen. Persze partnerem szinte sosem volt. Csak szólok.
Ja persze idősebb korra nő meg a libidó sőt legerősebb 60 évesen akkor 1 órát tart az orgazmus, mintha az áram rázna!
Unom mar a puffogtatott kliséket, meg a másik a szülés alig fáj meg a méret nem számít!
Ötvenes (bi) férfi vagyok, elnézést, hogy belepo.. beszélek!
Mivel második házasságomban élek ötvenes (bi) nejemmel, akivel elég aktív, fantáziadús intiméletet éltünk, majd pár éve, egyéb menopauza tünetek, problémák nélkül eltűnt a szexuális vágya. Teljesen frigiddé, vagy aszexuálissá vált! Azóta elég sokat tájékozódtam a témában.
#6 Nagyon jól leírta, mi a valóság a tévhitekkel szemben.
Attól, hogy egyesek szexuális étvágya megnő, a nagy átlag nem ezt a képet tükrözi. Mint biológiai, genetikai, mind lelki szempontból a nők intimitásra való hajlama, igénye és gyermekvállalási lehetősége 36-40 éves kor között hirtelen zuhanni kezd. Az ötvenesek többsége már nem igényli a rendszeres szexuális életet. Amely hölgyek száma az életkor előrehaladtával évről évre nagyobb arányba növekszik.
Természetesen a férfiak szexualitása is hanyatlik ötven felett. Viszont az arány ekkor a nőkkel szemben sokkal kisebb. A férfi szexualitás hatvan felett zuhan nagyobbat.
Érdekes felmérési adat: A negyvenes, ötvenes férfiak potens része főként két okból hagynak fel az intimitással. A házasok vagy párkapcsolatban élők feleségük /hölgy partnerük szexuális hanyatlása miatt kerülnek intimitás hiányba, amelybe nagy arányban beletörődnek és maguk is felhagynak a szexszel. A szinglik és a félrelépni szándékozók nagy része pedig a partnerkeresés nehézségei miatt hagynak fel a szexualitással.
A már nem potensek egyértelmű, miért nem élnek intim életet.
Elnézést, ha kuszán fogalmaztam meg, de próbáltam összegezni az olvasottakat, hallottakat a magam szavaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!