Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok tudnátok válaszolni erre?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy azok a leszbikus lányok akik az ágyban nem szeretik hogy a másik lány is adjon, tehát csak ők szeretnek adni. Az én párom is ilyen és ő ruhában is marad nem is vetkőzik le teljesen, mert nem szeretné hogy lássam a női testrészeit, mert neki az kellemetlen, tehát nekem nem engedi hogy bárhogy viszonozzam neki, csak azt élvezi, hogy nekem adhat és a végén csak én megyek el. Nektek ebben mi az élvezet? Valójában elég nektek ennyi? Vagy így nem teljes az együttlét csak nem tudjátok, hogy hogy tegyetek ez ellen? Nekem olyan rossz érzés, hogy nem tudom viszonozni neki. Ő azt mondja teljesen megelégszik azzal, hogy látja, hogy nekem milyen jó és neki ennyi elég. De félek, hogy ez miatt fog kihűlni a kapcsolat felőle. Mit tegyek? Akik ezt tapasztalták lányok mint én, ti ezt hogy oldodtátok meg? Gondolkoztam már szexuális játékokon is, de nem tudom, hogy mennyire oldja meg ezt. Hiába mondom neki, hogy ne legyen neki kellemetlen én szívesen viszonoznám neki ugyanúgy, nem akarja. És érzem hogy hiába mondja, hogy neki ez így jó, érzem hogy nem teljes az együttlét így, mert a végén csak én elégülök ki.
tegnap 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Az ilyenek igazából transz pasik, csak (még) nem ismerték (f)el, nem vállalták fel.

Ti hány évesek vagytok?

tegnap 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Egymással kéne beszélni erről, mert végtére is vele szexelsz, nem velünk netes randomokkal.

Ezeket a szabályokat eleve heterók találták ki, és egy queer kapcsolatban egyáltalán nem így megy a téma.

Azt hogy egy kapcsolatban mi lenne "normális", engedd el, attól, hogy kipipáltok minden rubikát ezen a képzeletbeli listán, még nem lesztek bologok. Az fontosabb, hogy figyeljetek egymásra, és őszinte beszélgetések legyenek, meg érzelmi intimitás is.

De van itt sokféle identitás, trauma és orientáció ami ide kapcsolódik.

Egyrészt vannak stone butch nők akik nem pasik, nőnek érzik magukat, csak ők így. Nem egy kategórikus soha semmit dolog feltétlen, van akinél ez szituációs.

Ez egy nagyon régi dolog, ebben a témában ajánlom Leslie Feinberg - Stone Butch Blues c. könyvét, ami ingyenesen elérhető online.

Aztán van aki valamilyen transz identitás, de e nem feltétlen csak transz férfiakra igaz, van aki non-binary, agender, demigirl stb.

Vannak akiknek mindez szexuális trauma eredménye. Sajnos sokakat ér korrektív nemi erőszak, vagy magukat kényszerítik bele nem kívánt, traumatikus helyzetekbe férfiakkal, túlélési prositúció stb.

Aztán vannak akik csak úgy normál beállításon az aszexuális spektrumon vannak valahol. Ez is egy skála, nem mindenkinél egy sarkos soha semmit dolog.

tegnap 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem muszáj a leszbikusság tényéből kiindulni - "egyszerű" önértékelési probléma is lehet. Valamiért úgy érezheti, nem érdemli meg az élvezetet, nem fogadhat el törődést, szeretet, csak neki szabad adnia, különben "tartozása" marad.
tegnap 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok.

Esetleg érdemes lehet azzal megpróbálkoznod, hogy azt hangsúlyod, hogy azért szeretnéd viszonozni, mert Neked is az okozza a legnagyobb örömet, ha adhatsz, anélkül nem teljes a kielégülésed.

tegnap 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 és az mit jelent hogy transz pasi az ilyen? Hogy férfi belül? De ezzel mit lehet kezdeni még ha (f)el is ismerné? Hogy lehet ezt megoldani hogy mindkettőnknek jó legyen és ő is ki elégüljön a végén?

#2 érzelem terén minden rendben és az ágyban is amúgy. Csak engem zavar ez, hogy esetleg majd ahogy telik az idő neki lesz ez kevés és rossz látni, hogy ő nem elégül úgy ki a végén mint én.

Nem volt neki egyébként semmilyen szexuális traumája előtte.

#3 már mondtam neki azt is, hogy nekem úgy lenne teljes ha viszonozhatnám és egyszer engedett csak annyit, hogy levette a ruháit de láttam hogy neki ez nagyon kellemetlen de többet nem is engedett csak hogy láthassam. Azt mondta, hogy nem akarja magát nőnek érezni és ha olyan helyen érek hozzá akkor annak érezné magát.

ma 03:48
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Ezek szerint valóban férfinek érzi magát, és ezért nem szeretné, ha megérintenéd. Nehéz ügy, mert nem fog tudni úgy kielégülni, hogy egy olyan testrészét izgatod, aminek szerinte ott sem kéne lennie.

Így viszont ne is erőltesd, mert csak rosszul érezné magát attól, hogy "neked nem teljes a kielégülésed, ha ő nem élvez el".

ma 06:25
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor neki ez így jó? Neki így teljes a szex? Azért tettem fel a kérdést, hogy aki még ilyen cipőben van mint a barátnőm nektek nem is hiányzik az orgazmus a szexben? Vagy hogy lehet ezt másképp megoldani, hogy ő is el tudjon menni anélkül, hogy közvetlenül hozzáérjek? Szexjátékokkal?
ma 06:32
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Még mindig nem tudjuk mrgjósolni milyen okból érz így a párod. Sőt, mi kevesebbet tudunk mint te, hiszen mi nem is ismerjük őt.

Ezeket a kérdéseket neki tedd fel.

ma 06:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Már feltettem neki, ahogy írtam is fent. Azt mondta neki így jó. Ő nem vágyik többre. De lehet hogy hazudik nekem vagy csak nem akar terhelni ezzel mivel nem tudja hogyan valósítsa meg hogy ő is el tudjon menni anélkül, hogy én hozzáérnék úgy. De nem szeretném, hogy így érezze magát ezért akarok valami megoldást találni erre..
ma 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő azt mondta, hogy jó neki így, nem vagyok többre. Csak feltételezed, hogy hazudik, és ezért keresel megoldást. Én úgy gondolom, hogy ha neki ez gond lenne, ő is keresgélne, de ha nem teszi, akkor neked is hagyni kéne.

Esetleg beszélj vele arról, hogy mivel neked nagyon jó a kielégülés, nehezen hiszed el, hogy ő nem vágyik rá, és szeretnéd tudni, hogy csak a teste miatt nem akarja, vagy valóban nincs ilyen vágya. Csak mert léteznek aszexuális emberek is. Ha továbbra sem akarja, akkor fogadd el így, mert ha erőlteted, tönkre teheted a kapcsolatot.

ma 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!