Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek hogyan lenne jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lenne jobb bepróbálkozni nála?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Adott egy lány (nálam 2 évvel fiatalabb), akit 3-szor is láttam a városban, ahol tanulok és nagyon megtetszett. Nem rég, december elején bedobta a bumble (randiapp) is szóval tuti vonzódik a lányokhoz ("látszik" is úgymond rajta), és a bumble bioban kint volt az instája. Na egy az, hogy nem tudom ilyenkor match esetére van kint az insta, vagy akkor is lehet írni neki, ha nem matcheltünk? Persze tudom lehet csak, hogy "illik e" úgymond. A másik az, hogy gondolkodtam azon is, hogy lehet jobb lenne élőben odamenni hozzá. Ebben az esetben meg kellene várnom, hogy újra lássam vhol, amire jó esély van, de nem biztos. Szerintetek hogyan lenne nagyobb esélyem? Ha írnék neki instán, vagy ha egyszer személyesen odamennék hozzá? Persze tudom ezt nem lehet így 100%-ra megmondani, inkább az a kérdés, hogy ti mit tennétek a helyemben.

Előre is köszi!:)

20/L

dec. 21. 02:12
 1/5 Prókátor ***** válasza:
94%
Megírnám neki instán, hogy már személyesen is láttam, és jó lenne legközelebb "véletlenül" összefutni, a többit meg majd személyesen.
dec. 21. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Én is írnék neki,mert úgy könnyebb.Aztán pedig személyesen
dec. 21. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én a személyességet jobban díjaznám.
dec. 21. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki.
dec. 21. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Irj neki.
dec. 22. 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!