Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtátok el a szüleiteknek hogy leszbikusok vagytok?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ti hogyan mondtátok, hátha kapok ötletet.
Köszi előre is! (gonosz üzeneteket nem kérek)
febr. 6. 18:47
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt hogy 16 éves lány vagyok.
febr. 6. 18:48
2/9 anonim 

válasza:

Nyégyszemközt, élőben.
És a biztonságod az első.
Legyél benne 100% biztos, hogy nem tesznek ki az utcára.
Én vártam amíg 21 éves voltam, pedig elfogadó, értelmiségi családból jövök.
Sajnos ha túl fiatalon kell a saját lábadra állni, az az egész életedre rányomhatja a bélyegét.
Nagyon nagyon nehéz elsőre megállni a helyedet a világban, és egy rosszul sikerült coming outból nincs visszaút.
5/9 anonim 

válasza:

Mikor már elköltöztem, és aktuális volt. Fészen írtam le neki.
6/9 anonim 

válasza:

Amikor már a saját lábadon is megállasz. Ha mégis homofobok és kibasznának (de már nem otthon laksz) akkor legyen hová menned.
Esetleg ne csak elmond hanem legyen ott a barátnőd is.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
febr. 9. 20:16
8/9 anonim 

válasza:

Mivel édesanyám is bisex és ezt már kb 15 éves korom óta tudom, nem volt nagy kunszt hogy én is az vagyok. Egyikük sem lepődött meg rajta. 17 évesen mondtam el, de szerintem simán tudták előtte is. 28N
9/9 anonim 

válasza:

Mikor 13 éves voltam, mondtam anyának, hogy tetszik valaki, de nem nagyon mondtam ennél többet, így kérdezgetni kezdett. Aztán megkérdezte (gondolom poénból), hogy "Fiú?". A hosszú csendből meg rájött, hogy nem. Akkor nagyon elfogadónak tűnt, de igazából így közel 7 évvel később is tagadásban van, nem örül ha meglátja, hogy leszbikus filmet nézek, stb. (De legalább nem dobott ki vagy ilyenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!