Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy a biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a biszex és leszbikus lányok nagy része a fiúsabb kinézetű lányokat részesítik előnyben?

Figyelt kérdés

Én kimondottan lányos vagyok aza fajta akiről nem mondod meg hogy szereti a lányokat.

De akár mikor ismerkedtem és ez szóba került az összes esélyem elszállt.

Lehet én vagyok a fura de a külső nekem totál másodlagos, ha nem tudunk beszélgetni vagy nem szimpatikus a személyisége a másiknak akkor offolom ki...

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre vagy lehet csak én botlok bele ebbe...

dec. 30. 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%

Magukhoz hasonlókat keresnek.

Nagyon ritka a lányos bi vagy leszbi,kb többségük nagyon fiús

dec. 30. 10:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a csajos nok tetszenek inkabb ...

De nem ismerkedek most van parom

dec. 30. 10:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csajos nő vagyok. Ismerkedek csajos és fiús nőkkel is.
dec. 30. 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő bejön. De talán a lányos lányok jobban. A belső viszont fontosabb, ha nem vagyunk egy hullámhosszon lehet bármilyen szép🤷
dec. 30. 10:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

1 én sok nagyon lányos leszbit, főleg bi-t láttam

Ez egy Sztereotípia vagyok mind fiúsak

dec. 30. 11:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem igaz. A fiús lányok inkább felvállalják, azért vannak többen. Legyél kezdeményezőbb azzal a lánnyal, aki tetszik neked. :)
dec. 30. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet ennyire egyértelműen belőni az arányokat. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az.

Viszont azzal gyakran találkozok, hogy ha valaki bi és lányos, akkor a fiús bik és összességében a leszbikusok elutasítóak vele, mert azt hiszik, azért néz ki lányosan, mert a férfiakra bukik jobban, és majd úgyis férjet akar, fehér kerítéses házikóval meg nyolcvan gyerekkel, és nincs értelme leállni vele. Ami baromság.

dec. 30. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Dehát én két fiús lányt meg nem is láttam együtt soha... az egyik fixen lányos mindig...

Amúgy ez is érdekes hogy miért ennyire törvényszerű ez hogy a leszbikus lányok többsége fiús, ha minimálisan is... pont mint a melegek többségén is látszik hogy melegek...

Ezek szerint mégiscsak kell a női férfi energia a vonzalomhoz

dec. 30. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
16%

minden kapcsoltban van egy dominánsabb fél aki a férfi energiát viszi akár nő akár férfi az illető

sőt heteró kapcsoltban is van h a nő a férfi energia ...

am nekem mint nőies bi-nek a nőiesebb lányok tetszenek - de még nem volt abból problémám h leszbi csaj a fentebbi ok miatt dobott volna ...

dec. 30. 12:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem lányosnak vagyok mondható, és bejön mind a kettő. És nem, két lány között nincs “férfi energia”. Pont ez a lényeg két lány között, hogy ez nincs, és nem is kell. Nagyon kiegyensúlyozott tud így lenni.
dec. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!