Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a biszex és leszbikus lányok nagy része a fiúsabb kinézetű lányokat részesítik előnyben?
Én kimondottan lányos vagyok aza fajta akiről nem mondod meg hogy szereti a lányokat.
De akár mikor ismerkedtem és ez szóba került az összes esélyem elszállt.
Lehet én vagyok a fura de a külső nekem totál másodlagos, ha nem tudunk beszélgetni vagy nem szimpatikus a személyisége a másiknak akkor offolom ki...
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre vagy lehet csak én botlok bele ebbe...
Magukhoz hasonlókat keresnek.
Nagyon ritka a lányos bi vagy leszbi,kb többségük nagyon fiús
Nekem a csajos nok tetszenek inkabb ...
De nem ismerkedek most van parom
1 én sok nagyon lányos leszbit, főleg bi-t láttam
Ez egy Sztereotípia vagyok mind fiúsak
Szerintem nem lehet ennyire egyértelműen belőni az arányokat. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az.
Viszont azzal gyakran találkozok, hogy ha valaki bi és lányos, akkor a fiús bik és összességében a leszbikusok elutasítóak vele, mert azt hiszik, azért néz ki lányosan, mert a férfiakra bukik jobban, és majd úgyis férjet akar, fehér kerítéses házikóval meg nyolcvan gyerekkel, és nincs értelme leállni vele. Ami baromság.
Dehát én két fiús lányt meg nem is láttam együtt soha... az egyik fixen lányos mindig...
Amúgy ez is érdekes hogy miért ennyire törvényszerű ez hogy a leszbikus lányok többsége fiús, ha minimálisan is... pont mint a melegek többségén is látszik hogy melegek...
Ezek szerint mégiscsak kell a női férfi energia a vonzalomhoz
minden kapcsoltban van egy dominánsabb fél aki a férfi energiát viszi akár nő akár férfi az illető
sőt heteró kapcsoltban is van h a nő a férfi energia ...
am nekem mint nőies bi-nek a nőiesebb lányok tetszenek - de még nem volt abból problémám h leszbi csaj a fentebbi ok miatt dobott volna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!