Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak azután lett leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal nem élvezte a szexet?

Figyelt kérdés

Van olyan aki csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal fájt neki a szex és nem tudta élvezni?

Gondolkozom ki próbáljam lánnyal, lenne olyan csak valami vissza tart. Az olyan kommentek nem érdekelnek hogy akkor te nem is vagy heteró meg attól nem lesz valaki leszbikus… stb, nem ez a kérdés.

dec. 6. 18:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
Aki szexel mindkét nemmel az biszex. Pont.
dec. 11. 14:54
 22/28 A kérdező kommentje:
17 es korrekt megfogalmazás volt. Azt hiszem úgy kellett volna fel tennem a kérdést, hogy “valaki csak azután kezdett el érdeklődni a lányok után/csak azután mondott le végleg a pasikról hogy nem élvezte velük a szexet?”:)
dec. 12. 00:10
 23/28 cinderella_ ***** válasza:
22%
Azok után, amiket itt olvastam, már mindent megkérdőjelezek. 😅🤣
dec. 12. 00:35
 24/28 anonim ***** válasza:
85%

Férfival nem élvezem.

Kényelmetlenül érzem magam utána... van bennem egy fura kellemetlen szinte bűntudattal téli érzés.

dec. 13. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

Én jó reszt pasikkal próbálkoztam a normàk miatt. Persze vhol tudtam vmi nem stimmel. Szoptam farkat is egyszer, de olyan hányinger jott rám és megundorodtam a férfiaktól. Azóta pasik szoba sem jöhetnek csak nők!

Sokáig azt hittem biszex vagyok. De egyszerűen keptelen vagyok férfiakkal ismerkedni stb. Férfi barátaim sincsenek.. teljesen elhatarolom magamat tőlük.

dec. 15. 16:30
 26/28 A kérdező kommentje:
26os megnéztem a jelentését annak amit írtál a 25ösnek, mivel nekem új ez a szó. Viszont nem hiszem, hogy ez igaz lenne rá, ha csak nők jöhetnek nála szóba, valószínű szexuálisan is vonzódik hozzájuk.
dec. 16. 15:22
 27/28 A kérdező kommentje:
Bírom mennyien fel vannak háborodva, hogy az nem lehet leszbikus aki volt már pasival. Ha beírod keresőbe, hogy mi a leszbikus szó jelentése tudni fogod hogy az aki saját neméhez vonzódik. Igen, hűha most újat mondtam… szóval hogy jelenlegi élet szakaszodban kihez vonzódsz. Az sehol nincs leírva hogy az már nem lehet leszbikus aki volt pasival. Szóval ha valaki élete hátralévő részét csak nőkkel tölti, de egyszer kipróbálta pasival és nem élvezte, akkor azt kell mondja másoknak hogy ő bizony biszex, vagyis nyugodtan be próbálkozhatnak nála a pasik is:D??! Mennyi sztár vallotta már magát leszbikus nak meg biszexnek. Nem nagy dolog. Igen tudom vannak olyan lányok is akik kiskoruk óta csak lányokhoz vonzódnak, de azért ennyi nem kategorizáljuk már a dolgokat.
dec. 16. 17:08
 28/28 cinderella_ ***** válasza:
100%
Mindenki az, aminek érzi magát. Nem mások fogják eldönteni.
dec. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!