Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak azután lett leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal nem élvezte a szexet?

Figyelt kérdés

Van olyan aki csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal fájt neki a szex és nem tudta élvezni?

Gondolkozom ki próbáljam lánnyal, lenne olyan csak valami vissza tart. Az olyan kommentek nem érdekelnek hogy akkor te nem is vagy heteró meg attól nem lesz valaki leszbikus… stb, nem ez a kérdés.

dec. 6. 18:43
1 2 3
 1/21 cinderella_ ***** válasza:
33%
Nem vagy egyedül. ✌
dec. 6. 18:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább forditva. Nem élvezte a pasikkal MERT lezbikus de azért a társadalmi norma miatt erőltette.

Ha érdekel próbáld ki. Mit vesztesz? Semmit. Nyersz egy élményt ami segít jobban megismerni önmagad

dec. 6. 19:08
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Van, aki mindig leszbikus volt, és az is marad. Ez a kategória sosem kezdene pasival. Neked ha erős ez a vágy, de pasikkal is élvezed, akkor sanszos, hogy biszex vagy. Szerintem egyszer élünk, ki kell próbálni ami vonz. Nekem kb az volt, hogy mindig biszexnek éreztem magam, teljesen 50-50 volt a szememben a két nem. Aztán férfiakkal kezdtem randizni, és több pofára esés után teljesen a nők felé fordultam.
dec. 6. 19:21
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán kívánod a nőket? Férfiakkal miért fájt?
dec. 6. 21:18
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
#4 Mert ha nem vagy felizgulva fáj a behatolás.
dec. 6. 22:52
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

5ös, ez nem feltétlenül van így. 1: miért fekszik le valakivel, ha nem izgult fel rá. 2: van síkosító is, párkapcsolatban gondolom senki nem kínozná szándékosan a párját.

Azért kérdeztem, mert ha azért fáj, mert olyannal feküdt le, aki csak kihasználta, akkor talán nem egyből a nők felé kéne fordulni. Hanem normális kapcsolatot keresni. De nem derül ki a kérdésből, hogy egyáltalán hány éves, miért fáj, hogyan próbálkozott, vagy egyáltalán vonzódik-e a nőkhöz.

4es (bi nő)

dec. 7. 09:57
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
25 évesen lettem leszbi, miután leütöttek, és hárman megerőszakoltak, és 2 évig tartott a procedura mire pont került az ügy végére.
dec. 7. 10:58
 8/21 A kérdező kommentje:
Valóban attól fájhat, hogy nem voltam felizgulva. Sose volt ilyen ötletem hogy sikosítót használjak. “Miért fekszik le valakivel ha nem izgul fel rá?” Addig nem is tudom meg amíg nem fekszem le vele:) vannak bizonyos lányok akikhez vonzódom de abban nem vagyok biztos hogy el tudnám így képzelni az életem, férfi nélkül.
dec. 7. 17:18
 9/21 A kérdező kommentje:
Kedves 7 es sajnálom ha ez valóban igaz. Bár ha ezután lettél leszbikus, valószínű korábban is volt h máshogy néztél egy lányra.??
dec. 7. 17:21
 10/21 anonim ***** válasza:
23%

Leszbikus alapból nem lehet aki már volt pasival, csak biszex.

Én leszbikus vagyok, és sose voltam pasival. A párom és az eddigi exeim szintén sose voltak pasival.

dec. 8. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!