Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal nem élvezte a szexet?
Van olyan aki csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal fájt neki a szex és nem tudta élvezni?
Gondolkozom ki próbáljam lánnyal, lenne olyan csak valami vissza tart. Az olyan kommentek nem érdekelnek hogy akkor te nem is vagy heteró meg attól nem lesz valaki leszbikus… stb, nem ez a kérdés.
Inkább forditva. Nem élvezte a pasikkal MERT lezbikus de azért a társadalmi norma miatt erőltette.
Ha érdekel próbáld ki. Mit vesztesz? Semmit. Nyersz egy élményt ami segít jobban megismerni önmagad
5ös, ez nem feltétlenül van így. 1: miért fekszik le valakivel, ha nem izgult fel rá. 2: van síkosító is, párkapcsolatban gondolom senki nem kínozná szándékosan a párját.
Azért kérdeztem, mert ha azért fáj, mert olyannal feküdt le, aki csak kihasználta, akkor talán nem egyből a nők felé kéne fordulni. Hanem normális kapcsolatot keresni. De nem derül ki a kérdésből, hogy egyáltalán hány éves, miért fáj, hogyan próbálkozott, vagy egyáltalán vonzódik-e a nőkhöz.
4es (bi nő)
Leszbikus alapból nem lehet aki már volt pasival, csak biszex.
Én leszbikus vagyok, és sose voltam pasival. A párom és az eddigi exeim szintén sose voltak pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!